Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés a josló fájàs?

Milyen érzés a josló fájàs?

Figyelt kérdés
36 hetes első babás kismama vagyok, de nem tudom igazából mit is értünk josló fájàs alatt. Mit kell akkor érezni, vagy mit éreztetek ti, mikor nektek volt, ha volt.
2023. dec. 31. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Mint a rendes,csak gyengébb. És abbamarad.
2023. dec. 31. 23:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, most aztán nagyon tudom. Mint írtam ,sosem szültem még. Valami hasonlatra lettem volna kíváncsi.
jan. 1. 07:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mensi görcshöz hasonlitható volt. De nem csak ott alul, hanem fel az egész hasamba.

1-2 percig tartott kb.

Volt, hogy 1 nap 1x, de volt óránként is.

Mikor rendes fájás jött, az is ilyen volt, csak az a derekamba is kisugárzott.

jan. 1. 08:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem erős mensi szerü volt, vagy olyasmi mint amikor hasmenesed van és görcsöl a hasad, ezzel egyidőben össze is húzodott a pocakom és kemény volt.
jan. 1. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy erősebb menzesz szerű görcs, ami hasba, derékba is sugározhat. Teljesen véletlenszerűen , nem rendszeres időközönként jönnek. Illetve zuhanyzastol enyhül, elmúlik.
jan. 1. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
1es vagyok. Miért pontoztatok le? Nekem olyan volt,mint szüléskor. Csak sokkal gyengébb. És amikor jött a jósló (már kb 30 hetes koromtól), akkor rendszeresen jött 10 percenként, 15 percenként, mikor hogy. Eltartott 1-2 óráig, aztán abbahagyta.
jan. 1. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

1-es! Azért, mert a kérdező azért kérdezte milyen érzés, mivel még nem szült, így nem tudja, erre te meg oda irod, hogy "olyan mint a rendes, csak gyengébb".....

Szövegértés....

jan. 1. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudnám leírni, hogy kifejezett görcsös fájdalom ami kiterjed az egész hasra és eléggé fájhat a derekad is. Ez így furcsán hangzik de felismered majd mert ilyen jellegű fájdalmat máskor nem tapasztalhattál.
jan. 8. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!