Milyen érzés a jósló fájás? Hány hetesen érezted?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 15:52
2/8 A kérdező kommentje:
A kérdés inkább azokhoz szól,akik tapasztalták, de köszönöm a válaszod.
2022. dec. 13. 16:17
3/8 anonim válasza:
Mivel nem írtàl plusz szöveget emiatt én is azt gondoltam teljesen laikus vagy.
Nekem sem volt egy terhesség alatt sem.
Barátnőmnek éppen oylan volt, mint a vajúdás.
Sőt egyik alkalommal nem múlt el tusolásra sem, csak egy idő utàn.
Elvileg meleg vizes tusolással elmúlik, amiatt írtam.
4/8 A kérdező kommentje:
Éreztem ma lent az alhasam pár percig feszült, aztán elmúlt. Azt gondoltam jósló fájás,de fogalmam sincs milyen az igazi fájás mert még nem szültem 😄
2022. dec. 13. 20:14
5/8 anonim válasza:
az igazi FÁJÁST észre fogod venni, ne aggódj, nem feszülés, nem nyomás, nem csipkedés, nem akármi… hanem fájás.
6/8 Hugicka válasza:
A jósló fájás talán úgy írható le mint gyengébb menni görcs alhasban érzed és ahogy fentebb is írták zuhanyzás vagy test pozíció változásra elmúlik.
38hetes kismama vagyok és ezt tapasztaltam a dokinak említettem és határozottan mondta ez jósló fájás
8/8 anonim válasza:
5 ezzel azèrt vitàznèk.. nem 8s az elsô.. Hanem 2. Szülèsemneel annyira nem volt egyètelmû, hogy mire az lett majdnem a kocsiban szültem meg..
Az orvos oda sem èrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!