Milyen érzés az?

Figyelt kérdés
Sziasztok, első terhességem szóval légyszíves a hülye hozzászólásokat hanyagoljuk. 2 nap múlva leszek 34 hetes, tegnap éjjel óta eléggé fáj a farcsontom viszont az eddig is szokott fájni de most sokkal de sokkal jobban, nagyon erősen elkezd fájni és bele is hasogat jó párszor, szinte mondhatni alig lehet kibírni annyira fáj de csak egy pár percig tart. Ma már kb 4-5x előfordult ez. Tegnap voltam nőgyógyász mellett és 2 centire vagyok kinyílva, egy pár cseppnyi vérzésem is volt, a v*ginámba is elég sokszor szaggat, szerinte lehetséges az is hogy hamarabb fog beindulni a szülés. Az lenne a kérdésem ezekkel kapcsolatban, hogy ez a fájás amit érzek már éjjel óta, ezek jóslófájások? Vagy az nem csak a farcsontnál fáj, hanem végig deréknál is? Ez akkor fájás volt esetleg? Tényleg semmit sem tudok erről, nem szültem még úgyhogy nem tudom mire számítsak, milyen lesz az a bizonyos fájás, jóslófájás ezért gondoltam pár tapasztalt nő válaszát megnézem. Köszönöm előre is a válaszokat :)

2023. ápr. 1. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

1. Nem farcsont, hanem far(o)kcsont.

2. Vagy jóslók, vagy nem. Ezt ctg nélkül nem lehet megállapítani.

3. Nőgyógyásznál voltál, nem mellette...

4. A vagina a vaginád neve. Nem csúnya szó. Legyél annyira felnőtt, hogy le mered írni...

2023. ápr. 1. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A jósló fájás is inkább derékba és alhasba sugároz.

Ez inkább a terheltség miatt lehet, illetve igen, nemsokára szülsz majd, így rendeződnek most át a csontjaid is, az is okozhatja.

Pihenj egy kicsit többet, az hasznos ilyenkor a végefelé.

2023. ápr. 1. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak ilyesmi fájdalmak 32. héttől, de szerintem is ez csak a terhesség, nem is jósló. Nekem 39. héten született.
2023. ápr. 1. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
34hetes vagyok énis 2 napja nekem is fáj,sztem ez a pihenés hiánya :)
2023. ápr. 1. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem a vérzés nem normalis…
2023. ápr. 1. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A tágulással járhat vérzés. Főleg csak pár csepp. Vagy ha a nőgyógyász megvizsgálta, utána írta, hogy vérzett, attól is lehet.
2023. ápr. 1. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mikor ugy fekudt a babam, hogy nyomott vmit, akkor az egyik spinning babies gyakorlatot csinaltam (felterdeltem a kanapera, az alkarjaimat meg a foldre tamasztottam, amolyan lefele dolo v-alakban: [link] )

Nekemez nagyon jol esett, es barmi miatt is erzekeny farkcsontod, ezzel leveszel rola egy csomo nyomast.

2023. ápr. 1. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!