Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye, ez nem jelent rosszat? ...

Ugye, ez nem jelent rosszat? Légyszi, ne nézzetek hülyének! Tudom, nem lesz könnyű 🤣

Figyelt kérdés

Menstruáció előtt szokott nőni az államon, mindig ugyanazon a ponton egy pattanás. Terhesen nem lettek pattanásaim, csak ilyen kicsi ronda mitesszerek, meg minden egyéb rondaság. (Vetélés lett.) Most újra terhes vagyok, megint a kis gusztustalan mitesszerek jöttek. De most, 7 hetesen megjelent ott a pattanás, ami menstruáció előtt szokott.

Akinek szokott lenni menstruáció előtt, volt ilyen, hogy egyszer csak terhesen is random megjelent ugyanott?

2023. dec. 31. 11:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
8-as. Nem azt írtam, hogy dolgozok. Táppénzen vagyok, de csak azért, mert a munkahelyemen terhesen nem lehet dolgozni, de ez csak veszélyeztetett táppénz. Ha valaki valóban veszélyeztetett arról az orvos ad ki rizikóbesorolást. Nekem is a doki 2 vetélés, pajzsmirigy alúlműködés, velem született astma, állandó vesekő, évente 3 egész komoly görcsökkel most a 12 hetesen is volt és a bal vesémben van egy 4 mm-es ultrahangon nézték nem nyilvánitott annak. Attól, hogy a papirra az háziorvos azzal ír ki nem vagy veszélyben. Attól, hogy nem pörgök rá nekem is fontos a gyerekem senki nem írta, hogy nem. Én csak annyit kérdeztem, hogy mitől veszélyeztetett? A kérdező normálisan válaszólt, a kora és egy ritka betegsége van, akkor nem értem te mit pattogsz itt. Veseköved nemcsak neked van. 4 évesem mellett fetrengek sokszor a földön vesekővel ez van.
2023. dec. 31. 14:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Tehát veszélyeztetett vagy még is,oké. 11#-es.
2023. dec. 31. 15:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Kezdj el olvasgatni és tájokozódni. Boldog boldogtalant kiírnak veszélyeztetett táppénzre, ha kéri. Olyat is aki nem akar már dolgozni, de nincs semmi baja. Ez nem jelenti azt, hogy veszélyben van. A rizikóbesorolást a nőgyógyász adja ki, de az rizikóbesorolás és nem veszélyeztetettség. A háziorvos csak ezzel a kóddal vesz fel táppénzre. A két dolog teljesen más.
2023. dec. 31. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:
2023. dec. 31. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen,így van,van pici rálátásom,azért köszi:),akkor viszont ha nem vagy az,akkor a munkahelyed a gáz,mert ez meg táppénzcsalás. Üzemorvos alapbért köteles fizetni,ha nem tud biztosítani neked másik munkakört. Picit tájékozódj és olvasgass erről.
2023. dec. 31. 16:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Munkahely részéről nemtudom mi a csalás. Nagy cégnél dolgozok kb 1000 fős. Terhesen az anyagok miatt nemlehet dolgozni nálunk. Nekem a háziorvos az üzemorvosom is. Barátnőmet simán felvették veszélyeztetettnek, mert már nem akart dolgozni másik munkahely ahol lehetne. De a terhességem alapból orvosilag nem veszélyeztetett, pedig sok nyavajám van.
2023. dec. 31. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!