28-29. héten kinek milyen bajai fájdalmai vannak? Nehezebb a felkelés,járás,nagy már a has ? Könnyű hajolni cipőt befűzni vagy guggolni?
Semmi ilyesmit amit írtál. Mondjuk én sportosabb típus vagyok, biztos ez is közrejátszik. (Le leszek pontozva ezért az tuti 😂)
29. héten voltam az első covid oltásomon és ott a doki a papíromat látva mondta, hogy: kismama? És hanyadik hét? 29?! Na ne mondja.
Mondjuk később se volt túl nagy hasam, 41. héten szültem, neten elnézegetve mások pocakfotóit van akinek 6 hónaposan nagyobb hasa van.
Még csak 27 hetes vagyok bár harmadik babával.
Most nagyobb súllyal kezdtem sajnos a terhességet, így a hasam is nagyobb mint korábban volt. Guggolni cipőt felhuzni tenni venni nem megterhelő, éjszaka/este viszont be szokott állni a derekam ezért minden fordulásnàl felkelek, illetve ha sokáig pihenek mondjuk háton fekve akkor is fájni szokott a derekam olyankor nehéz felkelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!