Ebben van valami? Vagy a terhesség vagy a szülés nehéz, de olyan nincs hogy mindkettő könnyű legyen?
És van más eset is! Az enyém pl.:
problémamentes terhesség (kb észre sem vettem, hogy terhes vagyok, utolsó napokban is simán hajoltam, guggoltam stb)
Rettentő gyors vajúdás (3óra az első fájástól, és nem is akartam belehalni, csak fájt)
Méggyorsabb kitolás 15 perc 4 nyomás
Tök szuper mindenki erről álmodik! Aha csak a felépülés volt hosszú!!! gátmetszés nem gyógyult, újra műteni stb stb...
Tökéletesen egészséges terhesség, 37. hétig dolgoztam pultosként.
Soha nem keményedtem, nem vizesedtem, semmi jóslófájás.
A kiírt előtt 3 nappal pont vásáelás közben elkezdett folyni a magzatvíz. Ez volt délben. Az első fájás úgy fél 4 felé jött, de elviselhető volt.
9-kor kerültem a szülőszobára. Leesett a fiam szívhangja, foglalt volt a műtő, így cselekedni kellett.
Este 9:50-re meg is volt a fiam. Másnap már jöttem-mentem, ültem. A 4 öltés elég elviselhető volt.
Szóval én rácáfolok az elméletedre.
Első terhességnél inkább csak érzelmi hullámvasut volt, a szules konnyu volt es gyors. 7 ora volt, de kb 3 nyomasra kinn volt a fiam. Amugy emeltem jottem mentem stb.
Masodiknal nehez terhesseg volt, bevereztem az elejen, es nem birtam kb semmit csinalni es nehez volt a szules is. Sokkal durvabb volt.
Első próbálkozásra összejött a baba, a terhességet észre se vettem, se hányás, semmi nem volt, 38 hetesen, guggoltam, cipőt felvettem, átsétaltam a másik végébe. 12 órát vajúdtam, de az első 8 óra semmi nem volt, csak kis mensi szerű görcsök, utána kaptam oxytocint, de mindössze 4 óra múlva megszültem, kb 4. Kitolasra. A szülés után 6 orával, már hordozókendővel járkáltam a babával.
Azt hiszem nagyon szerencsés vagyok :D
Akkor én leszek a kakukk tojás:
Csak lombikkal tudok teherbeesni, ha azzal sikerül, akkor meg jön a probléma a kihordással, mert méhnyak elégtelenségem van. Csak műtéttel, és állandó fekvéssel tudtam kihordani a babám -de még úgy is necces volt.
Miután eljutottunk a szülésig; na az sem ment. Vittek a műtőbe...
Kész szívás az egész, de azért hamarosan újra nekifutunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!