Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is tapasztalt olyat, hogy...

Más is tapasztalt olyat, hogy a progeszteron kúp elhagyása után hasmenese lett? A használat közben ennek az ellenkezője állt inkább fent.

Figyelt kérdés

2023. dec. 29. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Nekem közben van :D
2023. dec. 29. 10:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, erről olvastam már, de az ellenkezőjéről nem, azért érdekelne járt-e valaki már így esetleg.
2023. dec. 29. 10:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Amúgy simán lehet. A magas progeszteron szinttel hozható összefüggésbe terhesség alatt a székrekedés is. Ha elkezd csökkenni a szintje meg hasmenés lehet, nekem pl típikus PMS, de a külsőleg bevitt progi elhagyásával is csökken a szint.

Nekem a hasam nem ment az utro elhagyása után, de a székrekedés kb azonnal megszűnt.

2023. dec. 29. 15:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, hogy ez vajon jót vagy rosszat jelent. 12. hétben vagyok a doki a 10. Hétig javasolta. Ha csökken a szint akkor az nem jó, de a 12. hét után ugye már elkezdi átvenni a szerepet a méhlepény. Tanácstalan vagyok, azért is tettem fel a kérdést kinek mi a tapasztalata. Neked az elhagyása után minden rendben volt? Rendben maradt?
2023. dec. 29. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen minden rendben volt.

Attól bőven elég lehet a progeszteron, de persze ha még amellé szed is az ember, akkor normális, hogy csökken a szintje elhagyása után.

Sokszor biztonság kedvéért írják fel amúgy is, nem feltétlen van progeszteronhiány. Vérvétel nélkül úgyse derül ki, hogy nekem is tényleg az segített vagy sem.

2023. dec. 29. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam fokozatosan célszerű elhagyni
2023. dec. 29. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem pontosan előírták hányadik héttől és milyen ütemben kell abbahagynom, de nekem is a használata közben volt lazább és több a székletem, utána normálizálódott (egy időre).
2023. dec. 30. 01:20
 8/8 anonim válasza:
Én is használom az utrogestant hüvelyben, 3 hete, nekem addig inkább hasmenés volt, de ahogy szedem most sincs székrekedés, csak normál állagú.
2024. jan. 3. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!