Normalis progeszteron huvelykup mellett ez a barnas huvelyfolyas?
Figyelt kérdés
8. Napja 2*200 utrogestan huvelykupot hasznalok. Ma vagyok 4+6
Barnas huvelyfolyast latok a beteten, csatolok kepet is rola:
Nagyon felek tole, hogy ez mar barna pecseteles, aminek progi potlas mellett nem szabadna megjelennie.
Masnak volt ilyen? Lehet, hogy ez nem a mehembol jon, hanem a kup oxidalodik?
Kerlek nyugtassatok meg :(
2023. nov. 24. 13:35
1/10 A kérdező kommentje:
A kep nemigazan adja vissza jol. Inkabb sargasabb, mint pirosasabb. Biztos, h nem friss ver.
2023. nov. 24. 13:36
2/10 anonim válasza:
Én annyiban tudok hozzászólni, hogy én Ultrogestant használok, de nekem ami kijön az fehér, nem sárgás vagy barnás. Milyen színű a kúp?
3/10 A kérdező kommentje:
Feher szinu
2023. nov. 24. 13:55
4/10 anonim válasza:
Egyébként 4+6 napos tehes vagy mensitől számítva? Most láttam, hogy te is Ultrogestant használsz. Pozitív teszttől használod? Van valami oka vagy csak elővigyázatosság?
5/10 A kérdező kommentje:
Cikluskovetessel tudom a peteeresem, onnan szamoltam a 4+6-ot. 12.dpo-tol hasznalom az utrot. Elovigyazatossagbol kaptam a pco+ir-em miatt
2023. nov. 24. 14:15
7/10 A kérdező kommentje:
Persze hogy van, 9. Dpo-tol
2023. nov. 24. 14:19
8/10 anonim válasza:
Oké, na ezt nem írtad, így már tiszta :) Orvosnál gondolom még nem voltál. Van már időpontod? Egyébként ha csak ennyi és abbamaradt én lehet nem foglalkoznék vele, sajnos az Ultron kívül az orvosok se tudnának többet tenni
9/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, a terhesseg kategoriaba irtam a kerdesem, azt hittem, innen egyertelmu. Hetfo este fog tudni orvos megvizsgalni. Tudom, hogy nincs erre semmi terapia, az erdekel, hogy masnak volt-e ilyen tapasztalata a kep alapjan.
2023. nov. 24. 14:59
10/10 anonim válasza:
Hüvely falát irritálhatja a kúp és mivel most jóval vérzékenyebb a hüvely is (fokozott vérellatás miatt), így bármikor megpattanhat egy pici erecske és még a hüvelyben oxidákódik. Sokaktól hallottam, hogy "kikezdte" őket a progeszteron kúp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!