Tízszeresére nőtt a HCG szintem egy hét alatt, ez normális (többi lent)?
1 hete pénteken voltam laborvizsgálaton 4+5 hetesen, akkor mértek 1522 ui/L értéket, a progeszteronom pedig 78.000 nmol/L lett.
Rá egy hétre 5+5 hetesen 15.000 iu/L lett a HCG, a progeszteron pedig 82.300 nmol/L. Nem nagy ugrás ez?
Egész nap hànyingerem van, hànyok is gyakran, feszülnek a melleim is. Fájni nem fáj sehol, kedden megyek ultrahangra. Lehet szó ikerterhességről?
Köszi,
Petra
😁Igen, te. Ha szigorúan vesszük előző nap kellett volna 12ezernek lenni, másnap 24 körül. Amikor nézetted, akkor meg valahol a kettő között és ott volt.😀
Nem fáj, csak nem értem. Semmi értelme.
Azt gondolná az ember, hogy legalább arra jó, hogy megnyugtassa, hogy minden oké, de szemmel láthatóan ezt a funkciót sem tölti be. Ha alacsony, az a baj, most, hogy relatíve magas, most ezen stresszel. Mi értelme?
Nem tapintatosan, tök logikus kérdést tett fel :)
Akkor sincs semmi ertelme nézegetni a hcg szintet, ha orvos javasolta, ez csak önnyugtatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!