39 hetes terhes vagyok nincs semmi szülés tünetem nektek?
Én is úgy voltam mint a 16os. A baba minden vizsgálaton magasan fenn, semmi fejbeékelődes, se leszállt pocak, se kemenyedes, se jóslófajasok (most a 31.hetben vagyok a 2.babammal, de még mindig nem tudom, mi az).
Aztán 1 nappal a kiirt dátum előtt éjjel egy pukkanas kíséretében elöntött a magzatviz és 10,5 óra múlva megszuletett a kisfiam. Egy órával előtte még reménytelenül böngésztem a nettes fórumokat, hogy kinek meddig vártak az inditassal, mert a kiirt nap után be kellett volna feküdnöm a kórházba.
Utána meg nagyon sajnáltam, hogy nem aludtam böngészés helyett, mert 30perc alvás után fél egykor elfolyt a magzatviz, és eléggé kimerült lettem szülés utánra, mivelhogy nem aludtam egész éjjel....
Kitartás!
18-as vagyok, kerek 40-re megindult. Pontos a kisasszony. Előző nap annyi tünetem volt, hogy megjelent pár rózsaszín folt a vécépapíron.
Sajnos sürgősségi császár lett
a vége 17 óra vajúdás után, akkor derült ki, hogy magas egyenes állásban van, nem forog, ezért csak fáj, de nem tágulok. A műtét alatt meg kiderült, hogy azért nem forgott, mert a dereka köré tekeredett kétszer a köldökzsinór, és nem tudott tőle mozdulni.
Szóval most másért fáj mindenem 😂😂. Sőt, rosszabb, mint terhesen. De sokkal jobban élem meg, mert itt a babánk, aki amúgy egy tünemény. Innen már minden majd elmúlik.
És visszakaptam a tüdőm 🤣🤣
Úristeeen hát nagyon gratulálok nektek!🥰 nagyon örülök és annak is hogy eszedbe jutottunk! Szurkoltam!
Énis csatlakoznék miaz a magas egyenes állás? 😅😩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!