Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes terhes vagyok nincs...

39 hetes terhes vagyok nincs semmi szülés tünetem nektek?

Figyelt kérdés
Voltak jóslók 37 hetesen de azóta semmi.. pici boka vizesedés van 2 napja. Ti hogy álltok ezzel vagy mik voltak a jelek?

#39. hét #Szülésjelei
2023. dec. 28. 16:53
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
18as. Nagyon sajnalom tenyleg nincs sok hatra mar akarhonnan is nezzuk ha sajnos inditas a vege akkor sincs sok vissza.. nagyon sok erot kivanok neked a mellbimbom nekem is faj viszont tejem az nincs egyaltalan nemis volt.. igy nemtudom sajnos elkepzelni amit erzel.. a vege senkinek sem kenyelmes se lelkileg se testileg de orulok hogy kiirjuk magunkbol es megosztjuk itt.. legalabb itt nem jonnek nekunk az osanyak hogy uristen en amikor szultem ez es az volt… mert ezt utalom.. had mondjuk a gondjainkat hisz olyan dolgot viszunk veghez amire csak mi vagyunk kepesek. Ha lesz valami ird meg oersze csak ha eszedbe jutunk!
2023. dec. 28. 20:40
 22/33 anonim ***** válasza:

Én is úgy voltam mint a 16os. A baba minden vizsgálaton magasan fenn, semmi fejbeékelődes, se leszállt pocak, se kemenyedes, se jóslófajasok (most a 31.hetben vagyok a 2.babammal, de még mindig nem tudom, mi az).

Aztán 1 nappal a kiirt dátum előtt éjjel egy pukkanas kíséretében elöntött a magzatviz és 10,5 óra múlva megszuletett a kisfiam. Egy órával előtte még reménytelenül böngésztem a nettes fórumokat, hogy kinek meddig vártak az inditassal, mert a kiirt nap után be kellett volna feküdnöm a kórházba.

Utána meg nagyon sajnáltam, hogy nem aludtam böngészés helyett, mert 30perc alvás után fél egykor elfolyt a magzatviz, és eléggé kimerült lettem szülés utánra, mivelhogy nem aludtam egész éjjel....

Kitartás!

2023. dec. 28. 22:01
 23/33 anonim ***** válasza:
Hát ha ez megnyugtat nekem is ilyen méhszáj értékem volt de S fiam nem akart előbújni pedig mindent bevetettem. Megértelek nekem is rohadt nehéz volt már a vége... És annyira vártam hogy kibújjon. Végül befektettek kaptam méhszáj érlelő zselet délelőtt és hajnali egy óra felé indult meg végül. Kívánom hogy neked minél hamarabb bújjon ki :)
2023. dec. 29. 06:31
 24/33 A kérdező kommentje:
Ugyanez a tippem nekem is utolsó hogy nem fog sajnos előbb jönni valahogy ez megérzés..😩 ha esetleg érkezik akkor jelentkezünk!
2023. dec. 29. 09:28
 25/33 anonim ***** válasza:
Én holnapra vagyok kiírva és sajnos eddig néhány jósló fájáson kívül semmit nem éreztem! Pedig nagyon szeretném már, ha kijönne! Már olyan “terhes” minden!
2023. dec. 29. 09:31
 26/33 A kérdező kommentje:
Szorítok nektek hátha megindul ma vagy éjjel a pindurka!
2023. dec. 29. 11:22
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

18-as vagyok, kerek 40-re megindult. Pontos a kisasszony. Előző nap annyi tünetem volt, hogy megjelent pár rózsaszín folt a vécépapíron.

Sajnos sürgősségi császár lett

a vége 17 óra vajúdás után, akkor derült ki, hogy magas egyenes állásban van, nem forog, ezért csak fáj, de nem tágulok. A műtét alatt meg kiderült, hogy azért nem forgott, mert a dereka köré tekeredett kétszer a köldökzsinór, és nem tudott tőle mozdulni.

Szóval most másért fáj mindenem 😂😂. Sőt, rosszabb, mint terhesen. De sokkal jobban élem meg, mert itt a babánk, aki amúgy egy tünemény. Innen már minden majd elmúlik.

És visszakaptam a tüdőm 🤣🤣

2023. dec. 31. 06:49
 28/33 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, én nem tudom milyen az a magas egyenes állás. Elmagyaráznád, kérlek?😅
2023. dec. 31. 08:43
 29/33 A kérdező kommentje:

Úristeeen hát nagyon gratulálok nektek!🥰 nagyon örülök és annak is hogy eszedbe jutottunk! Szurkoltam!

Énis csatlakoznék miaz a magas egyenes állás? 😅😩

2023. dec. 31. 09:21
 30/33 anonim ***** válasza:
Egyfajta beilleszkedési rendellenesség. Eddig én sem tudtam, hogy ilyen létezik, amíg ki nem mondták… inkább a guglit javaslom, mert az értelmesebben elmondja, mint én.
2023. dec. 31. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!