39.hetes vagyok,a baba haránt fekszik de nem mondanak semmit hogy akkor most mi a helyzet,mostmár biztos hogy császár lesz,de nem írtak ki programozottra.Azt olvastam ha el folyik a magzatvíz az veszélyes ebben a helyzetben. Miért várnak még akkor?
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 13:28
1/6 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a kórházat. Vagy hívd fel őket vagy ha mész NST-re akkor kérdezz rá. Már nagyon a végén vagy.
Egyébként tényleg nem foglalkoznak a kismamákkal, tapasztalat. Ha nem kérdezel nem mondanak semmit.
Egy 38 hetes.
2/6 anonim válasza:
Sajnos azt a vilagot eljuk,hogy ha nem kerdezel,nem mondanak semmit! Szo szerint eroszakosnak kell lenni…. Hallottam mar harantfekves miatti programcsaszarrol. Meg olyanrol is,hogy nem volt beprogramozva ,harantfekves miatt.
3/6 A kérdező kommentje:
Attólfélek, hogy el folyik a magzatvíz és előre esik a köldökzsinór, emiatt veszélybe kerül a baba. Márpedig most nagyon rugdos, és teljesen keresztbe van fordulva
2023. márc. 1. 14:00
4/6 kajitani válasza:
Annyi szokott lenni a tanács,hogy ha megindul a szülés,felpolcolt lábbal kell feküdnöd míg jön a mentő,a mentőirányítónak kell mondani,hogy harántban fekszik a baba. Ők onnan már tudják,mit kell veled tenni.
6/6 A kérdező kommentje:
Hétfői nap be fektettek, szerdán volt reggel program császár.
2023. okt. 7. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!