Honnan tudjam, hogy magzatvíz vagy vizelet?
32. hétben vagyok és 1-2 hete szinte mindig van pár csepp valami a bugyin/betéten, ha magzatvíz lenne, azt észrevette volna a nőgyógyász? (Sajnos elfelejtettem megkérdezni tőle ma, de holnap felhívom.)
Nektek volt hasonló? Ha igen, akkor mi volt az?
Nekem is ugyanez, de ez sajnos (mondjuk nem sajnos, csak részben) nem magzatvíz, hanem vizelet csepp. Nagy megterhelés a baba az egész tartó szerkezetünknek emiatt az eltud gyengülni.
Kuka voltam, mert nem gyakorlatoztam, gondolom ha csináltam volna ez nem fordul elő.
De ezen lehet javítani.
Vagy kegel vagy kriston intim tornát csinálj. Lényeg, hogy fekve, csípőt emelve, sík keményebb felületen tedd.
Nekem amikor szivárgott a magzatvíz, akkor nagyon durván édes, cukorka illata volt a bugyimnak/betétnek.
A vizelet csöpögésnek meg pisi szaga volt.
Nekem.is van egy egy csepp pisilés után sokszor,sztem majdhogynem természetes dolog.
A baba nyomja a hólyagodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!