Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csináltam tegnap előtt egy...

Csináltam tegnap előtt egy terhességi tesztet,amin mindkettő csík halvány volt.Késett is a vérzésem 5 napot és most meg megjött de nagyon görcsölök.Sokat járok ki vizeletet üríteni.Szerintettek ilyenkor kizárt a terhesség?

Figyelt kérdés
Terhesség

#szülés #terhesség #kisbaba #fáradékonyság #Mellfájdalom, mellérzékenység #Fejfájás, szédülés,
2023. dec. 25. 22:31
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Valaki azt írta elsőre, hogy lehet, hogy kémiai volt a terhesség vagy, hogy elment. Pedig a gyógyszert(Vitamint amint is írtam)be szedtem rendesen. És sokaknak később fogan meg a baba ilyet is olvastam már. Tavaly 2x is elvetéltem. Minden nőnél máshogy zajlik le a nőgyógyász is mondta mikor utoljára voltam ott. De akkor miért áll még fent a terhességnek a tünetei mondja már meg valaki!? Most is nagyon hányingerem van. Majdnem hánytam. Fájnak a melleim és megint nőttek. Nagyon fáj, ha hozzá is érek vagy bármi. Csütörtökön terveztem elmenni a dokihoz megnézetni, hogy ő lát-e valamit vagy most mi lehet a bajom, ha nem terhesség.
2023. dec. 26. 12:18
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A kulcsszó a VOLT. Jelenleg nem vagy terhes. Azért van hányingered, mert túl sokat zabáltál össze karikor. Elmehetsz orvoshoz a semmivel, de gondolj arra, hogy olyanok elől foglalod a helyet az ünnepek között, akiknek tényleg szükségük lenne rá.
2023. dec. 26. 12:31
 23/30 A kérdező kommentje:
Kedves 22, hát kezdjük ott nem zabáltam össze semmit! Ha nem ismered az én esetemet akkor nem kell írni. Rossz szándékú emberekre nem vagyok kíváncsi! Elég, ha én tudom, hogy mennyit eszek. Senki nem tudja, hogy eszek és mit vagy mennyit és kezdjük ott, hogy nem zabálok..
2023. dec. 26. 12:34
 24/30 anonim ***** válasza:
85%
Ismerjük az esetedet, hisz tegnap óta azon vergődsz. Attól nem leszel terhes. Fel tudod fogni, mit jelent az, hogy nincs béta hcg a véredben? NEM VAGY TERHES!
2023. dec. 26. 12:41
 25/30 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kerdezo! Nagyon sajnalom, ami a veled tortent, tudom milyen a veteles, en is ateltem. Ez meg tudja mentalisan boritani az embert, alairom.

Viszont akarmennyire is szeretned, akarmennyi vitamint is szedsz be, most jelenleg nem vagy terhes. De drukkolok, hogy sikeruljon, nekem 2 veteles (6 es 8. heten) es 1 kemiai terhesseg utan szuletett meg a kisfiam. Szoval van remeny, az mindig van, minden uj ciklusban :)

A tuneteid nem tudom mitol vannak, lehet hormonzavar vagy szimplan a tested trukkozik veled es bekepzeled.

Es akarmelyik terhessegi teszt kimutatna egyebkent,ha terhessegrol lenne szo, markatol es artol fuggetlenul. De persze fontos, hogy a teszt ervenyes legyen, tehat a kontrollcsiknak ott kell lennie minden esetben.

2023. dec. 26. 12:52
 26/30 anonim ***** válasza:
78%
Már megint ez a görcsösen szaporodni vágyás.....
2023. dec. 26. 13:42
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan ebben az évben, hogy 4 hónapon keresztül mindig a 2 mensi között 1,5 hetett rosszul voltam. Hányinger, mellfájdalom, fáradékonyság. Minden rendben volt velem. Nem jött rá senki mitől lehetett. Én is szentül hittem mindig, hogy terhes vagyok. Ilyenkor mi nők szerintem beképzeljük magunknak. Mondom ezt 2,5 év próbálkozás és több vetélés után. Most 15 hetes vagyok. Annyi tesztet csináltam 2,5 év alatt, hogy szerintem már orvosi eset voltam, így visszatekintve. Elengedtem a dolgot és akkor jött a baba. Na meg elkezdtek kezelni a pajzsmirigyemmel.

Nem bántásból, de hidd el, hogy kezdesz képzelődni.

2023. dec. 26. 16:36
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Negatív a lelet és a véreredmény is.:( Tudom milyen rossz hónapról hónapra vágyni a picire,2,5 év után jött a lányunk,de soha nem vesztettem el a józan eszem. Az első két hónapba még teszteltem idő előtt is,utána megfogadtam csak ha késni fog akkor. Amikor vérzés jött soha nem csináltam. A vitaminnak pedig semmi köze semmihez. Új hónap új remény és ne engedd magadnak,hogy elveszítsd a józan eszed mivel ha megfogan a baba,kelleni fog neki a normális és józan anya. Olvasd el újra amiket írtál,borzasztó.:(
2023. dec. 26. 17:30
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Én biztatlak és ezentúl mindenkit bíztatni fogok, hogy igenis menstruáció után is csináljon tesztet, mert engem pont most műtöttek ráadásul kétszer egymás után méhen kívülivel. Mindenki csodálkozott, hogy miért csináltam tesztet ha megjött, de végül szerencsém volt. Hamar észrevették..
2023. dec. 30. 18:09
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
amúgy az elmondásaid alapján tényleg inkább kémiai terhesség lehetett.
2023. dec. 30. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!