Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csináltam tegnap előtt egy...

Csináltam tegnap előtt egy terhességi tesztet,amin mindkettő csík halvány volt.Késett is a vérzésem 5 napot és most meg megjött de nagyon görcsölök.Sokat járok ki vizeletet üríteni.Szerintettek ilyenkor kizárt a terhesség?

Figyelt kérdés
Terhesség

#szülés #terhesség #kisbaba #fáradékonyság #Mellfájdalom, mellérzékenység #Fejfájás, szédülés,
2023. dec. 25. 22:31
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Kedves 8, nem kapu telefonnal lett csinálva.Redmi Note 10s telefonnal lett csinálva és a lehet, hogy a fénnyel van a baj.
2023. dec. 26. 08:04
 12/30 A kérdező kommentje:

Pedig a 6-os válaszolónak elküldtem 22:56-kor linkelve egy másik képet ide is elküldöm újra.

[link]

2023. dec. 26. 08:15
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges ezen a teszten ennyit szenvedni. Mivel nem lett erős a kontroll csík, így egyértelműen hibás a teszt. Csinálj másikat.
2023. dec. 26. 08:26
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Menstruál mért csináljon másikat, ezek nem pozitív tesztek, csak hib@sak
2023. dec. 26. 08:51
 15/30 A kérdező kommentje:
Kedves 13, A Movo Romed terhességi kazettás tesztet használtam. De sokan azt mondják, hogy a Gabriel kazettás tesztet próbáljam, mert azt biztos jól fogja ki mutatni.
2023. dec. 26. 09:18
 16/30 A kérdező kommentje:

De ahogy olvasom erre a tesztre azt írják erre a Movomed (Movo Romed terhességi kazettás tesztre, hogy ezt senkinek se ajánlják. De nekem a Gabirel tesztet mondták, hogy nézzem meg azzal csak végül a Movo Romed teszttel csináltam. Az előző két menstuációm csak 4 napig tartott de előtte meg 6-7 napig is eltartott most meg kevés ideig. A mellfájdalom, érzékenysége ugyan fent áll. Sokat tudnék aludni mert nagyon fáradékony vagyok. Legutóbb a nőgyógyász mikor megnézett hüvelyi ultrahanggal ezeket írta fel a papírra, hogy: Az uterus a rendesnél valamennyivel nagyobb. Nyh: 12,0 mm. Graviditásrautaló jel jelenleg nem látható. Előtte meg: kP. Tág hüvely, zárt méhszáj folytatásában rendesnél valamivel nayobb uterus, szabad környezetben. Tkp: negatív.És ez volt 12.11-én atán elküldtek sürgősen vérvételre és délutánra meg is volt az eredmény. Béta-hCG: <0,6 iu/I ---,

Nem terhes premenopausa:<5,3 IU/l, postmenopausa:<8,3 IU/l volt. De előtte a klinikán Október 28-án elkeztem szedni a Femibaby vitamint is.

2023. dec. 26. 09:39
 17/30 A kérdező kommentje:
*De előtte a klinikán amit javasoltak akkor aznap Október 28.án kezdtem el szedni.
2023. dec. 26. 09:42
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezen annyit pörögni, kémiai terhesseg volt. Nem vagy terhes. Menstruálsz.
2023. dec. 26. 09:58
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján nem vagy terhes és úgy tűnik nem is voltál. A leletedben is az áll, hogy nincs terhességre utaló jel (Graviditásra utaló jel jelenleg nem látható), és a hcg eredményed is ezt támasztja alá. Na meg menstruálsz is. Engedd el ezt, lehet próbálkozni tovább.
2023. dec. 26. 10:32
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Értetlen vagy. Tök mindegy, milyen teszt, ez a példány hibás, leírták már páran. Olyan, mintha nem is csináltál volna. Menstruálsz + van egy egyértelműen negatív béta hcg-d. Mi kell még ahhoz, hogy megértsd, nem vagy terhes?
2023. dec. 26. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!