Csináltam tegnap előtt egy terhességi tesztet,amin mindkettő csík halvány volt.Késett is a vérzésem 5 napot és most meg megjött de nagyon görcsölök.Sokat járok ki vizeletet üríteni.Szerintettek ilyenkor kizárt a terhesség?
Pedig a 6-os válaszolónak elküldtem 22:56-kor linkelve egy másik képet ide is elküldöm újra.
De ahogy olvasom erre a tesztre azt írják erre a Movomed (Movo Romed terhességi kazettás tesztre, hogy ezt senkinek se ajánlják. De nekem a Gabirel tesztet mondták, hogy nézzem meg azzal csak végül a Movo Romed teszttel csináltam. Az előző két menstuációm csak 4 napig tartott de előtte meg 6-7 napig is eltartott most meg kevés ideig. A mellfájdalom, érzékenysége ugyan fent áll. Sokat tudnék aludni mert nagyon fáradékony vagyok. Legutóbb a nőgyógyász mikor megnézett hüvelyi ultrahanggal ezeket írta fel a papírra, hogy: Az uterus a rendesnél valamennyivel nagyobb. Nyh: 12,0 mm. Graviditásrautaló jel jelenleg nem látható. Előtte meg: kP. Tág hüvely, zárt méhszáj folytatásában rendesnél valamivel nayobb uterus, szabad környezetben. Tkp: negatív.És ez volt 12.11-én atán elküldtek sürgősen vérvételre és délutánra meg is volt az eredmény. Béta-hCG: <0,6 iu/I ---,
Nem terhes premenopausa:<5,3 IU/l, postmenopausa:<8,3 IU/l volt. De előtte a klinikán Október 28-án elkeztem szedni a Femibaby vitamint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!