Kismamák, ti is óránként jártok a wc-re?
Az eddig oké volt, hogy 2 óránként jártam pisilni, még éjszaka is és alig bírtam kipihenni magam. De már az van hogy óránként járok le vagy pisilni vagy a nagyobbik dolog.
Normális terhesség alatt kb napi 6 felett elmenni nagydologra?
Nincs se szorulásom de hasmenésem és azt sem tudom hogy ez most jót jelent e hogy így felgyorsultak oda bent a dolgok.
Javúlt az emésztésem?
Volt egy időszak, amikor 20 percenként kellett pisilni, volt, hogy fel se álltam a wcről, mert minek egy felesleges kör 😂
Viszont ma egyhuzamban aludtam 8 órát, nem keltem két óránként, ahogy szoktam, hát annyi energiám van, hogy tudnék hátraszaltózni. Szerintem ezt adta a gyerek karácsonyra 😂
4/ vagyok, ha szedsz magnéziumot, attól mehetsz többet nagywcre.
Nekem amúgy nagyon jó lett az emésztésem, mióta terhes vagyok, amitől régen ment a hasam vagy puffadtam, attól sincs semmi bajom, és nem megy a hasam, de annyit kakilok, mint egy kölyökkutya 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!