Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valóban létezik hogy vki...

Valóban létezik hogy vki terhes, és EGYÁLTALÁN, az égvilágon SEMMI tünete nincsen?

Figyelt kérdés
Se pisilhetnék,se hányinger,se fáradékonyság,se derékfájás,stb?Teljesen ugyanolyan minden,mint azelőtt volt?hány hetes terhességre igaz ez?
2010. okt. 21. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét terhességem ilyen volt.

Persze később, már félidőn bőven túl jött pisilhetnék, fáradtság, derékfájás, de ez már csak nagyterhesen, amikor a baba nyomja mindenhol, ami ezeket a tüneteket okozza. Addig semmi.

2010. okt. 21. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehet ilyen. Kb. olyan 4-6 hétig de csak azért, mert akkor már gyanúsnak kell lennie, hogy nem jött meg a mensi.
2010. okt. 21. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi. Sőt! őrült pakolós első hónapom volt, napi 12 órában. És minden a legnagyobb rendben ment!
2010. okt. 21. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen volt a terhességem végig...

Még kívánós sem voltam.

2010. okt. 21. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én terhességem is ilyen volt.

Összesen 2 tünet volt: megmozdult a fiam, és nőni kezdett a hasam.

2010. okt. 23. 07:20
 6/6 anonim válasza:

Naná hogy van ilyen.:)

Nálam sem volt semmi jele,kivéve a menstruáció elmaradása.

Most már 35 hetesek vagyunk.:)

2010. nov. 24. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!