Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy egyáltalán nem...

Létezik, hogy egyáltalán nem nő a mellem, de még csak nem is feszül, nem is fáj?

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok, már valószínű nem is fog nőni, és örökre ilyen pici marad? És ha esetleg nőne egy kicsit, a szülés után visszamegy az eredeti állapotába? Vagy nem lehet általánosítani?
2008. nov. 9. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok. Pici melleim vannak, semmit sem nőttek a terhesség alatt, pedig már 28 hetes vagyok. Nem feszül, nem érzékeny, viszont már a 15. héttől van előtejem.

Úgyhogy nem vagy egyedül.

2008. nov. 9. 20:28
 2/7 A kérdező kommentje:
:) Köszi, pedig ez volt az utolsó reményem, hogy nőjjön a cicim.
2008. nov. 9. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A szoptatással még jobban meg fog nőni.Én fél éve szoptatok,és pocakosság előtti 75Cről 90Dvel mentem szülni,és most 85Enél járok.Folyamatosan nő,épp most jelent meg rajta 2-3 új stria.Nem nagyon fog visszamenni.Talán visszaáll D kosárra.

Viszont iszonyatos mennyiségű melltartóm van itthon...

2008. nov. 9. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóan jártam, mint az első hozzászóló. Pici mell, soha egy mellfeszülés, semmi nagyságbeli változás a terhesség alatt, előtej volt korán. A baba születése utána 4. napon ömlött a tej, és van egy jó hírem, 10 és fél hónapig szoptattam, az első 6 hónapban pedig még fejtem is sokat. Viszont a mérete utána a régi lett újra. De éltessen az, hogy nem a méret a lényeg, a tej mennyisége attól független. Fejni viszont gyakrabban kell, mert a pici cici hamar megtelik.
2008. nov. 9. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szintén hasonló helyzetben vagyok. Alig vártam, hogy a szúnyogcsípés nagyságú melleim végre szépen kigömbölyödjenek, nemsokára 27 hetes leszek, és még semmi... melltartót továbbra is csak azért hordok, hogy jobb esést adjanak a ruhának...

viszont előtejem már 16 hetesen volt.

Az az érzésem, mi mindig kismellűek maradunk. Ez van.

2008. nov. 10. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek az elején nő, de nőni fog, az biztos, hiszen a tejmirigyek már a terhesség alatt megduzzadnak! A tapasztalat az, hogy minél tovább szoptatsz, annél kisebb az esélye, hogy nagy marad, mivel a baba szó szerint "leszívja" és ez a kötőszövetekre is érvényes. Barátnőm az elős babáját mindössze 6 napig tudta szoptatni és óriási mellei lettek utána, a másodikat viszont 4 hónapig és kisebb lett a melle mint ameilyen valaha is volt (amúgy nem volt kicsi, csak neki már annak tűnt). Ja, és nem azért lett 80B-s, mert nagyon lefogyott volna.
2008. nov. 10. 13:20
 7/7 anonim válasza:
:( ez nem túl jó hír! Én is szerettem volna, ha nagyobb lesz, persze a bimbó óriásivá duzzadt és nekem is 15 hetes kortól van előtejem. Most 26 hetes vagyok és jó lenne a gömbölyödő pocakhoz arányosan gömbölyödő cici! De, amint olvasom reménytelen!
2011. okt. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!