Üvegszilánk miatt mennél balesetire?
Azt hittem kis fólia darab van a földön, a hűtő előtt (amiben ugye mosatlan zöldségeket tárolok, pár hónapja arrafelé eltört egy hűtőben tárolt üveg), így rányúltam, de üvegszilánk volt. Egyből beleállt az ujjamba, de kihúztam belőle, szerintem nem tört bele. Azonnal vérezni kezdett. Lemostam hidegvizzel, kinyomkodtam belőle a vért egy kicsit, majd lefújtam fertőtlenítővel.
Jelenleg keresni kell a nyomát, mert nem igazán látszik.
Én félek a vérmérgezéstől, így felhívtam a sürgősségit, hogy ilyenkor is kell-e tetanusz. (Azt nem mondtam, hogy a hűtő előtt volt a szilánk.) Azt mondták, hogy nem mondhatják ne menjek be, így menjek be, megnézik nem-e maradt benne szilánk és kitisztítják. Tetanuszt nem említettek, csak egy másik ügyeletes doki mondta aki telefonon jó helyre irányított, hogy terheseknek nem szoktak.
Azt sem szeretném, hogy sok beteg ember között megint összeszedjek ott valamit meg attól legyen rosszabb az ujjam, hogy felnyitják.
Ti bemennétek emiatt a helyembe?
Jóisten ugye ezt nem gondolod komolyan?
Csoda hogy a telefonban kibírták röhögés nélkül 🙈🤣
Én gyerekként léptem bele egy törött üveg szilánkjába, belefúródott a talpamba. Úgy látta mindenki a családból, hogy ki tudták szedni minden részét, le lett fertőtlenítve, kaptam rá kötést, semmi egyéb.
Amikor már szebb lett, levettem, mert zavart, utána ahogy ráálltam, éreztem, hogy szúr, de ezt így napokkal később. Azt mondta a háziorvos, hogy áztassam, azzal jött ki valami szilánkocska.
Ez is egy opció, túl is éltem.
Hát tuti volt egy jó röhögés a sürgin😁
Nagy az isten állatkertje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!