7 hós kisfiam lehet hogy üvegszilánkot nyelt, nagyon félek, mit csináljak?
Nagyon nagy butaságot csináltam. Tegnap a férjem összetört egy bébiételt, műanyag kosárba rakás közben (vásárolni voltunk), az alja esett le. Behozta és mosogattam le a többi üveget, láttam hogy egy nagy kupac babakaja van a kosár alján, tiszta volt a kosár, én hülye gondoltam hogy összeszedem és majd megkapja a babánk. Nem is gondolkodtam hogy üveg lehet benne.
Ma meg a felét már megette amikor találtam benne egy szilánkot.
Egyből kiöntöttem és leesett hogy hogy lehettem ennyire hülye... Istenem, el sem hiszem...
Nem tudom hogy lenyelt e szilánkot, nem sírt evés közben, simán ette a kaját, de mivan ha mégis?!
Menjek vele orvoshoz? Vagy mit csináljak?
Borzasztóan érzem magam, nem értem hogy hogy lehettem ennyire hülye...
Ne ostorozd magadat, mindenki hibázik. Figyeld a kicsit, jelezni fogja ha valami baj van.
A székletét figyeld, nem véres-e. Ha bármi furcsát észlelsz a viselkedésébe vidd orvoshoz.
DE, nyugodj meg, mindenkivel előfordulhat, hogy butaságot csinál :)
Nem lesz semmi baj :)
Köszönöm a válaszokat. Nagyon izgulok, alig várom hogy kakiljon már.
Nem akarok én itt mártírkodni... de most nagyon rossz anyának érzem magam. Eszembe sem jutott hogy üveg lehet az ételben. Ez mindenkinek eszébe jutna... Nincs rá magyarázatom, egyszerűen felelőtlen vagyok.
Csak azért nem viszem orvoshoz mert max a gyerekkórházba mehetnék vele. A környéken nincs most rendelés, a háziorvosnak a magán számát meg nem tudom.
Félek...
Ez a második nap azóta, kétszer kakilt, nem volt benne vér, a hangulata jó, talán nincs baj, de még mindig ver a víz...
Köszönöm mindenkinek a kedvességet és a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!