Miért csinálnak terhesen rákszűrést?
Figyelt kérdés
Tudom, vissza lehet utasítani, de most nem az a lényeg. Ha kiderülne, hogy az illető rákos, akkor gondolom, úgyse műtik terhesen, nem kap kemot, nem kap sugárkezelést, szóval egyetlen lehetősége marad, a terhességmegszakítás. Azt javasolják olyankor? Ismertek olyat, akivel ez történt?2023. dec. 15. 12:59
11/14 anonim válasza:
10# Pontosan,nekem egy ismerősöm sincs,aki be lenne oltva.
12/14 anonim válasza:
Ráadásul sokan nem kérték az elején (most olyan 70% veszi fel, hogy elült az oltásellenes kampány), illetve sajnos nemcsak a hpv okozhat ilyet...
13/14 anonim válasza:
Nekem 16 hetesen vette le az orvos. Rá 2 hónapra járt volna le az 1 év az előző óta, de nem akarta "nagyon terhesen" levenni.
16 hetesen voltam nála először, mert első trimeszterben a reprodukciós intézetben volt a terhesgondozásom (lombik), 12 hetes genetikait meg másik magánorvos csinálta.
Attól még, hogy esetleg nem tudják kezelni terhesen (bár ez sem igaz), nem árt tudni, mert az anya egészsége az első ilyenkor.
14/14 anonim válasza:
Ahogy 1-es leírta. Kihasználja az orvos, hogy látja az illetőt és egy füst alatt ezt is megnézi. Van olyan helyzet, amikor jó is, hogy megcsinálták a szűrést. Amikor vetélés miatt a kórházban voltam, az ágyszomszédom járt úgy, hogy terhes lett, akkor szűrték, nem tartotta meg a babát, aztán kiderült, hogy rákos. Ő akkor már azért volt bent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!