Első hetek segítség nélkül? Menni fog?
Figyelt kérdés
A férjem szabin lesz velünk 3 hétig, takarítani, bevásárolni stb tud, a kaját majd hozatjuk. Volt valaki ilyen helyzetben?2010. okt. 21. 17:33
1/10 anonim válasza:
Menni fog,ne félj...
3 hét kb elég lesz arra,hogy összeszokjatok a babával,és kialakítsatok egy napi rutint.
De azért apa utána is maradjon telóközelben,hogy felhívhasd néha egy kis "támogatásért".:))
2/10 anonim válasza:
Az én férjem 1 hétig volt itthon. Nekem nem volt szükségem segítségre, nagyon jól elvoltunk kettesben is a babával.
3/10 anonim válasza:
Menni fog igen,ne aggódj:)
Minden jót és jó babázást:)
4/10 anonim válasza:
hárommal vagyok egyedül,császárral szültem.A kicsi 3 hetes, a nagyobb 3 éves,és kamasz.
A férjem külföldön van, segítség nulla.Olyan vagyok mint egy zombi.Mire egyiket elkészítem rákezd a másik.
Ha első baba, szerintem ok lesz.
5/10 anonim válasza:
Miért ne menne??Első baba??Bizonyára!Azért vagy egy kicsit aggódó!Én is ilyen voltam!Aztán a második baba hazajövetele napján már ebédet főztem!Nekem sem volt segítségem, még szabit sem kapott apa, csak épp hazadobott a kórházból minket!Aztán minden ment a maga medrében!Ugyan úgy mint előtte, annyi különbséggel hogy a házimunkát éjjel csinálom, mert a kisfiam mellett nem nagyon lehet!Így nappal vele vagyok, este mikor elalszik a család, akkor gyors-1-2 óra alatt kitakarítok.Bele fogsz te is rázódni!!
6/10 anonim válasza:
Császáros voltam, császár után negyedik napon már ithhon voltunk. Férjem nam kapott szabit, segítségem lett volna, de eszembe sem jutott, hogy akár az első fürdetést ne én csináljam. A főzés nem igazán ment volna az első 1-2 hétbenm de ezt anyukám megoldotta, de minden mást én csináltam.
7/10 anonim válasza:
Basszus,miért nem kapott szabit a férjetek? :O Remélem az enyém fog.Kérdezőnek:rendben lesz minden.Nekem 1 hetem lesz belerázódni.
8/10 anonim válasza:
A kedvesem csak 3 napot volt itthon velünk császár után (miután hazajöttünk a kórházból). Anyukámék 5 napon át hoztak kaját és segítettek takarítani. A hazaérkezés utáni 6. napon már egyedül csináltam mindent. A fürdetést apával közösen csináltuk az első hónapban. Ne izgulj, menni fog! Ha egy darabig nem tudsz takar1tani, kérj segítséget. Ügyes leszel, majd meglátod!:) Jó babázást!
9/10 anonim válasza:
Nekem 1 hétig volt itthon, de akkor is pár órára el kellett mennie. Szüleim nincsennek, anyósék nem kíváncsiak a gyerekre, azóta sem jöttek megnézni. Eleinte úgyis sokat alszik, tudsz pihenni.
10/10 anonim válasza:
Menni fog, csak akarni kell. Saját történet: Lelkesen vágtunk bele a gyerekvállalásba (már volt egy gyerkőcünk), aztán mire megérkezett a kistesó, apa elsomfordált a barátnőjéhez. Úgy jöttem haza a kórházból, hogy éppen csak a cuccokat behozta a kocsiból a lakásba, már ment is "dolgozni",full üres volt a hűtő, se kaja, se kitakarítva, semmi. De túl vagyok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!