Mi történhet a babával ha frissen fertőzött vagyok toxoplazmózissal?
Figyelt kérdés
Lehet hogy bután tettem fel a kérdést,elnézést kérek érte...:(
rossz lett az eredményem,most újra nézik.Mi bajt okozhat a babánál?Jövőhét szerdán lesz meg az eredmény addig megőrülök...:(
16 hetes km
2010. okt. 21. 16:33
2/5 anonim válasza:
Hát szerintem nem újranézegetniük kéne az eredményt, hanem azonnal gyógyszeres kezelésben kéne téged részesíteni. Időben elkezdett kezelés mellet ugyanis semmi baja nem lenne a picidnek. Nem is értem....újranézik... Szerintem az eredményed alapján követeld ki a gyógyszert, hisz pont azért szűrik terhesség alatt többször, hogy esetleges friss fertőzés esetén azonnak kezelni tudják.
3/5 anonim válasza:
2. vagyok. Természetesen ez friss fertőzésre vonatkozik. Ha korábban átestél a betegségen, amit a vérvétel szintén kimutat, akkor viszont nincs félnivalód. Friss fertőzésed van?
4/5 anonim válasza:
Ha nem kapsz azonnali gyogyszeres kezelest,sajnos a babucit el kell vetetni a kesobbiekben.Mindenfelekepp gyogyszeres kezelesen fogsz atesni ha 100%osan pozitiv az eredmenyed.Kivanom hogy ne legyen,s ha az is,ha idoben kezelik nem lesz semmi baj ne aggodj!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2010. okt. 22. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!