Gyereket szeretnék, de visszatérő felfázásom van, ki
tudok hordani így egészséges babát?
Én úgy gondolom, hogy ezt beszéld meg egy szakorvossal. Vagy egy urológussal, aki eddig is kezelt, vagy egy nőgyógyásszal. Biztos, hogy van valami megoldás! :) Nem kell ennyire elkenődni! Kitartást!
2010. okt. 21. 15:28
kismedencei gyulladást okoz-hat- a felfázás.
emiatt veszélyes.
háziorvos aztán kapsz beutalót az urulógiára.
2010. okt. 21. 15:30
3/13 A kérdező kommentje:
Voltam már 4-szer urulógusnál, de ez a vén doki semmit nem mond, csak a gyógyszereket írogatja. Elmegyek mindenképpen egy magán urulógushoz, és persze a nődokimhoz is. Decemberre tervezek teherbe esni, remélem egészségesen sikerül!:) De a gondom az, hogy mindig együttlétek után jön elő, már 3 hó alatt 4-edjére.:( Mindenesetre köszönöm nektek, megpróbálok pozitív maradni. Jó egészséget mindenkinek!
Ha mindig együttlétek után jön elő, akkor biztos, hogy ez felfázás? Nem lehet, hogy "ping-pongoztok" valamivel? A párod volt már dokinál?
2010. okt. 21. 15:46
ha együttlét után jön ki a fáj hogy pisini kell érzés az nem felfázás hanem baktérium
zuhanyozzon le a partnered szeretkezés elött és figyeld meg elmúlik.
v. intim mosakodó gél is segithet.
én is szeretnék dec. babás lenni ha gondolod még irj ..
++++ gyógyulj meg!!!!
2010. okt. 21. 15:47
Ha együttlétek után jön ki, akkor valószínüleg a párodat is kezelni kellene. A húgycső befertőződhet a hüvelytől:( És meg lehetne próbálnod az Uro-vaxomot, az egy gyógyszer visszatérő húgyuti fertőzésekre, nekem is bevált. Biztosan orvosolható a problémád. Sok sikert
2010. okt. 21. 15:49
Az utolsóknak tökéletesen igazuk van. Már csak azért is, mert a nemzőképes nők "felfázása" az esetek többségében szexuális úton adott-kapott baktériumok miatt van. Sajnos Nálad kizárt a "megkívánom a parkban, a liftben, napközben" dolog, én is azt javaslom, MINDKETTEN alaposan mosakodjatok előtte (a szülészem szerint amint igazolt a baba, utána is!). Ezt ne értsd félre, biztosan tiszták vagytok, meg minden, de hát a szerelmeskedés azért nem egy baktériummentes dolog, lássuk be. AMúgy van olyan antibiotikum, amit E. colira lehet szedni még terhesség alatt is. Úgyhogy nyugi!!! Sok sikert. (orvos.)
2010. okt. 21. 15:58
8/13 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok! Mindjárt elsírom magam, olyan jól
esik ilyen kedves, biztató szavakat olvasni, ráadásul vadidegenektől. Már kitenyésztette az urulógus bácsi a vizeletem, e coli volt benne, nem túl nagy számban. Ez a baci bennünk van, és szex közben bemasszírozódik és könnyen eljut a húgycsőig. A doki szerint a páromat nem kell meg gyanúsítani, mert ez bennem van. (Mellesleg ismer bennünket a doki). Meglátom mi lesz, ha óvszert használunk. Rábeszéltem a férjemet, kíváncsi vagyok.:) Remélem, mielőbb elmúlik ez a rémálom, és boldogan tervezhetjük a babát. Immunerőssítő cseppeket, vitaminokat szedek. Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
9/13 A kérdező kommentje:
Amit nem írtam, hogy mindketten, pláne én tisztaság mániás vagyok. Ez azt jelenti, hogy naponta 2-szer tusolok, fürdök és wc-zés után bidét használok, mert nem bírom a tisztátalanságot. Ez sajna nem erről szól, bárcsak ilyen egyszerűen meg tudnám oldani.
Szia! Nekem pont ugyanez volt a problémám, féltem, hogy elő fog jönni a terhességem alatt, de szerencsére nem jött. Mondjuk mi nem szexeltünk végig, mert veszélyeztetett voltam és megtiltotta a doki. De valószínűleg ennek köszönhetem, hogy nem jött elő a felfázás... Most van egy 11 hónapos gyönyörű kisfiam! Szóval sikerülhet, nekem sikerült..igaz, szex nélkül..
2010. okt. 21. 20:18
Kapcsolódó kérdések: