Miért veszélyes a magzatra nézve a műtéti altatás?
Ahogy az első írta.
Az altató a babára is hat. Úgy elég nehéz felmérni az Apgar értékeit, hogy megfekelően alkalnazkodik-e a kinti világhoz. Így pl az aranyórás szoptatás sem igazán kivitelezhető egy bealtatózott babával.
Lepontozhattok nyugodtan, attól még így van.
Kérdezd meg az orvosod, ajánlja-e, és miért nem. Az hogy nem minden esetben történik ez, nem vigasztalja azt, akivel mégis megtörténik.
Gondolom ott is az orvos mondta hogy ne, a "barinők" meg mondták hogy jajj hát nekem nem volt semmi... De volt, óriási mákod volt.
Aztán most nézegetheti magát meg a gyereket, mert az orvos helyett a laikusokra hallgatott. Nekem is megmondta a nőgyógyászom, hogy ha császár lesz, véletlenül se engedjem az altatást. És ezért, hogy fel tudjon sírni.
Nem lett császár, de hülye lettem volna az orvos által javasoltat figyelmen kívül hagyni, mert Juci azt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!