Mennyire "veszélyes" a missed ab vagy abortusznál történő altatás?
Nekem sürgősségi kaparásom volt és maszkkal altattak, majd újra terhes lettem, és sürgősségi császár lett, altattak, szintén maszkkal, semmi baj a maszkos altatással.
Egyébként engem mindkétszer 45 percre altattak. De gyerekkoromban is volt maszkos altatásom mandula műtét miatt és azt hiszem amikor 15 évesen műtöttek a lábammal, szintén maszkkal altattak. Szerintem teljesen mindegy, hogy mivel altatnak. A műtéteknek mindig van kockázatuk Én inkább attól féltem, nehogy bennem hagyjanak valamit.
Szia! Nagyon sajnálom, hogy ezt kell végigcsinálnod. Eddig engem háromszor altattak, mindegyik esetben 15 perc és 30 perc közti időszakra. A jó, hogy semmire nem emlékszem. valóban úgy van, ahogy mondják, itt előttem. Kapsz egy vénát a bal kezedbe, benyomnak valamit és szívnod kell a maszkból, simán lélegezni jó mélyeket és pikk pakk semmi, ébredés az ágyon.
Számomra a kellemetlen szar inkább az előtte volt, ahogy odakerültem. Kétszer lábon mentem a műtőbe egyszer vittek. Mielőtt bevisznek készíts elő magadnak az ágyhoz kéztávolságba törülközőt, papír zsebkendőt és vizet. Utána egy pár óra hosszát kába leszel, fájni valószínűleg nem fog semmi. nyilván vérzésed lesz, erre fel kell készülni olyan betéttel, ami "többet bír".
Próbálj meg nem idegeskedni, minden rendben lesz. Kitartás!!!!
Nagyon szepen koszonom kedves utolsó hozzászolo :/ :)
Hétfon befekszek (tagitas) kedden mutet es mehetek is haza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!