Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan ideges vagyok, vagy...

Olyan ideges vagyok, vagy jobban mondva, félek?

Figyelt kérdés
Nagyon aktív babám van, vasárnap is még annyit mozgott, hogy szinte egész nap éreztem. Hétfőn intézkedtem, mentem erre-arra , de azért nap közben is éreztem, este meg amikor nagyon durván szokott mozogni szintén. Viszont tegnap, hétfőn egész nap nem , vagy csak annyira gyenge kis mozgásokat, hogy épp hogy csak lehetett érezni. Este szintén alig volt valami, pedig este ha elfekszem mindig beindul. És ha éjjel megébredek, ő is automatikusan elkezd mozogni, de ma éjjel, pedig jó párszor fent voltam, nem éreztem. Egyébként lassan betöltöm a 31.hetet. azon gondolkodom, hogy reggel felhívom a védőnőt,hogy nézzünk egy szivhangot. Nem vagyok nyugodt, mert ennél sokkal sokkal élénkebb szokott lenni a baba. Ti mit tennétek a helyemben? Vagy nálatok is volt ilyen és nem volt semmi gond?

#babamozgás #31. hét #Kevés magzatmozgàs
2023. dec. 6. 04:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak olyan napok amikor semmi nem volt. Itthoni szívhangfigyelővel megnéztem és minden rendben volt.
2023. dec. 6. 16:24
 12/13 A kérdező kommentje:
8-10! Köszönöm! Nagyon várom a végét!
2023. dec. 6. 18:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Voltam bent a kórházban. Minden oké a babával, csak picit több a magzatvíz (múlt héten még normális volt a mennyiség). De azért most így este már mocorgott sokat, csak számolnom kell a magzatmozgàst a nagyétkezések után. Jövő héten meg kontrollra visszarendeltek.
2023. dec. 6. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!