Feszül a mellem, egyre jobban, de a tesztek negatívak, de nem is jön meg. Már nagyon ideges vagyok. Legyek még türelmes, és teszteljek, vagy mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2014. dec. 24. 20:24
1/7 anonim válasza:
Hány napja késik? Más tünet? Reggel csinálj tesztet!
2/7 anonim válasza:
reggeli vizeletbol csinqljad es ne x epil meg ilyen szarokkal hanem vegyel egy normalis tesztet a patikaba.
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy pont az idegességtől nem jön meg.
Egyébként számomra evidens lenne, hogy elmenjek orvoshoz, mert ő vérvétellel a legminimálisabb HCG szintet is ki tudja mutatni, így előbb kiderülne, ha terhes vagy.
Ha meg nem vagy az, akkor valami más baj van ott, amit orvosolhat.
A mellfeszülés PMS tünet is lehet.
4/7 A kérdező kommentje:
Úgy voltam vele,hogy úgyis mindjárt megjön,vagy pozi lesz a teszt,de mire már észbekaptam,karácsony lett.Már járok dokihoz,ha megjön,akkor a 3. napon kell vérvételre mennem.Nagyon ideges vagyok!Inkább már jönne meg,ha folyton csak nega teszt az eredmény.Tünetek vannak,de az bármi lehet.Mellfeszülés 1 hete,szurkálás,aluszékonyság,szédülés stb.Naponta tesztelek,vaterás és xepillel,facellet is próbáltam már.2 hónapja nem jött meg,ilyen évek óta nem volt!Átlag 30 naposak a ciklusaim..PCOS-es vagyok(?),de 2 hónap kimaradás már évek óta nem volt..Annyira szerettem volna pozi teszttel meglepni a páromat és családját!
2014. dec. 24. 21:48
5/7 anonim válasza:
2 hónapja???
Akkor teljesen felesleges tesztelni. Ha baba miatt nem jönne meg, akkor már nagyjából 10 hetesnek kellene lenned.
Mindenképpen bízd magad dokira, és (könnyű mondani, de) ne idegeskedj!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi,ma megjött.
2014. dec. 26. 19:36
7/7 anonim válasza:
Na, legalább megjött, és egészséges vagy. Ennek örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!