Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Hova menjek?...

Mit csináljak? Hova menjek? Ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2.terhességem, az elsőnél semmi gondom nem volt.

2023.10.22én jött meg utoljára. 30-32 napos ciklusaim vannak.

Így 10.24.én csináltam egy clearblue tesztet, 1-2 hetet írt.

Tegnap elkezdtem barnázni reggel. Este bementünk az ügyeletre, elöbb nem tudtam. Meg sem akartak vizsgálni, mert nincs megállapított terhesség, minek rohangálok be.

Lekezelőek, flegmák voltak. Nagy csalódás volt.

Megvizsgáltak, csináltak egy uh-t, kezembe nyomták a papírokat és kitettek. Hiába kérdeztem bármit, vagy semmi válasz, vagy annyi, hogy rajta lesz a papíron.

4mm petezsák összesen. Ennyir írtak.

Semmit nem kaptam rá, semmi tanácsit, utasítást nem mondtak, hogyan tovább.

Segítene valaki? Csak én gondolom úgy, hogy 4mm petezsáknál többnek kellett volna lennie? Azóta is barnázok.

2023. dec. 5. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem 11.24-én csináltad a tesztet? Szerintem is elég kevés egy majdnem 6 hetes terhességnél a 4mm, se szikhólyag se semmi. Én a helyedben amúgy elmennék egy magán rendelésre. Nem fog elküldeni, meg fog vizsgálni, tudsz nyugodtan kérdezni és remélhetőleg minden kérdésre választ kapsz.
2023. dec. 5. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Magán doki azonnal. Profi hiány mellett el is vetélhetsz. Egy magán orvos akár már ma tud fogadni és ír is fel rögtön gyógyszert
2023. dec. 5. 09:42
 3/10 A kérdező kommentje:

11.24. Elírtam.

Reggel azzal kezdtem, hogy hívtamsorra a magánrendeléseket.

12orvos van a városban, senki nem fogad azonnal. Jövő csütörtökre kaptam legkorábban időpontot

2023. dec. 5. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Ebben az esetben, akkor én bemennék a terhes ambulanciára most és kivárnám a soromat. Mondd el nyugodtan, hogy voltál már este (úgyis látják) és hogy nem kaptál válaszokat a kérdéseidre.
2023. dec. 5. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem hangzik jól, nem normális. Az sem, hogy nem világositottak fel.

Egy közel hathetes terhességnél már majdnem szivhangnak kell lenni, egy ekkora petezsák semmi jót nem sejtet.

Én is magánt javaslok, vagy akár vissza az ambulanciára, de sajnos csodát ne várj. Ha egy elhalt terhesség, akkor a progreszteron gátolja a kilokodest, inkább árt mint használ... inkább egy normális felvilágosítást kérj mindenképp!

Kitartást!

2023. dec. 5. 10:24
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem azzal, hogy késlelteti a kilökődést nem árt annyit, mintha egy esetleges terhesség elhal progihiány miatt. Egyik ismerősömet már műtétre küldték, mivel nem volt szívhang, az volt a szerencséje hogy ott is előtte megnézték ultrahangon és ott már volt.
2023. dec. 5. 10:45
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Hatos, a progreszteron hiány jóval ritkább mint amennyire szeretik szórni, és de, pszichésen nagyon rosszul jár a kismama, ha egy életképtelen terhességet tartogatnak. Gépfüggő lehet hogy mit látnak, de ha ott van egy méreten aluli petezsák, és a barna folyás, akkor az nem az egészséges terhesség ismérve.
2023. dec. 5. 11:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Elkezdtem vérezni.

Így bementünk ma ismét.

Ugyan az, csak másik orvos.

Petezsák ott van, de ennyi.

A fejemhez vágta a doki, hogy minek olvasgatok a neten. Ha a baba menni akar, menni fog, ne akarjam visszatartani. 1csepp együttérzés nélkül.

2023. dec. 5. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
8as sajnos ezt szokták mondani, több embertől hallottam itt is.
2023. dec. 5. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az orvosoktól ne várj együttérzés, ahogy itt is olvasom sajnos nagyon sok ilyen van a koraterhesség alatt, hogy valaki vérzik, barnázik és elmegy a baba. Ha csak petezsák van az is lehet, hogy valamilyen genetikai hiba miatt nem fejlődött ki az embrió, ilyenkor sajnos tényleg nem ér sokat a progeszteron sem. Próbálj meg pihenni, kérj időpontot magán rendelésre és ott majd kiderül minden
2023. dec. 5. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!