Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon halvány csík, mit...

Nagyon halvány csík, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Annyira tanácstalan vagyok, a nőgyógyászom csak este lesz, hogy feltudjam hívni telefonon. 1 hete brutál felfázásom kezdődött, kaptam is rá Monuralt amit pont 1 hete csütörtök este vettem be. Javult az állapotom, viszont tegnap megint arra ébredtem, hogy ugyanúgy kezdődik az egész, erre kaptam Sumetrolimot amit tegnap kezdtem el szedni. Kedden csináltam egy terhességi tesztet amin nagyon nagyon halvány csík volt. Szerdán is csináltam, az teljesen negatív lett, tegnap ugye nem, de ma megint csináltam és megint egy szinte alig látható halvány csík van. Be kéne vennem mist reggel megint 2 db Sumetrolimot de nem igazán merem, viszont ez, hogy ennyire halvány a csík ahogy megyünk előre a napokban, nem hiszem, hogy jót jelent. Lehetséges, hogy rossz lenne a teszt?

Kedd reggeli teszt: [link]

Ma reggeli teszt: [link]

2023. nov. 30. 10:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mai tesztek:

[link]

[link]

Nem tudtam elérni sajnos tegnap a nőgyógyászt, ma rendel, megpróbálom akkor hívni, kicsit aggódok attól, hogy vettem be Sumetrolimot, de bízom benne nagyon, hogy nem lesz gond!

2023. dec. 1. 08:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ez tényleg baba :) Amúgy nem tudom ennyire korán mennyire okoz gondot, pl én is csak akkor teszteltem mikor már pár napot késett, előtte vettem be fájdalomcsillapítót is, kb kólát ittam kólával :D Szerintem sokan ilyen korán még nem is tudják, hogy terhesek.
2023. dec. 1. 08:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, illetve az még lemaradt hogy pl ilyen Hormonvitamint is szedtem meg olyan készítményt amit terhesen nem szabad.
2023. dec. 1. 08:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :) Nem fogom fel igazából még, nyilván nagyon korai is. Beszélek délután az orvosommal mindenképp!! Köszönöm a segítségeteket! :)
2023. dec. 1. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!