Nagyon halvány csík, mit jelenthet?
Sziasztok! Annyira tanácstalan vagyok, a nőgyógyászom csak este lesz, hogy feltudjam hívni telefonon. 1 hete brutál felfázásom kezdődött, kaptam is rá Monuralt amit pont 1 hete csütörtök este vettem be. Javult az állapotom, viszont tegnap megint arra ébredtem, hogy ugyanúgy kezdődik az egész, erre kaptam Sumetrolimot amit tegnap kezdtem el szedni. Kedden csináltam egy terhességi tesztet amin nagyon nagyon halvány csík volt. Szerdán is csináltam, az teljesen negatív lett, tegnap ugye nem, de ma megint csináltam és megint egy szinte alig látható halvány csík van. Be kéne vennem mist reggel megint 2 db Sumetrolimot de nem igazán merem, viszont ez, hogy ennyire halvány a csík ahogy megyünk előre a napokban, nem hiszem, hogy jót jelent. Lehetséges, hogy rossz lenne a teszt?
Kedd reggeli teszt: [link]
Ma reggeli teszt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!