Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon halvány barna, de van...

Nagyon halvány barna, de van mikor inkább sárgásnak látom folyás koraterhesen mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Progeszteront szedek.

Meg vagyok ijedve.

Terhesen ez normális színű folyás?

2020. ápr. 20. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem normális terhesen. Oka van. Ez enyhe vérzés. De nyilván pont emiatt szedsz progeszteront. De sajnos az sem csodaszer. Nekem is ez volt a terhességem elején. Enyhén véreztem, kaptam progeszteront, aztán abbamaradt a vérzés, szerencsére egészséges terhességem volt utána, már 9 éves a fiam.
2020. ápr. 20. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel egyet értek.

Pihenj sokat, ne nagyon emelgess nehéz dolgokat. Nekem ezt tanácsolta az orvosom. Amúgy nekem amikor feküdtem több órát, akkor halványabb lett, majd elmúlt, utána amikor megint elkezdtem valami könnyebb dolgot csinálni megint elkezdődött, aztán végül 2 nap fekvés után abba maradt és azóta minden rendben van.

Amúgy ez 6 hetes történt nálam és most vagyok 15 hetes.

2020. ápr. 20. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szigoru fekves, magnezium. En magnerotot szedtem, napi 1et. Plusz 12 hetig fekves. 10.hettol mar mozoghattam. Esetleg nem lehet h keves a progi amit szedsz? Ha nem mulik csorogj ra a dokidra
2020. ápr. 21. 00:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2020. ápr. 21. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!