Terhessegem 5. heteben fel napig halvany rozsdabarna folyasom volt. Ez nagy bajt jelenthet?
Ha továbbra is lesz folyásod,görcsölsz én bemennék sürgősségire.
Az a vetélés jele többnyire,ha valaki vérzik vagy barnázik.Persze nem egy kis mennyiségben,azért mondtam,hogy ha továbbra is marad..
Nem vagyunk jósok, nem látunk beléd...
Lehet a ciszta miatt, lehet a séta miatt elpattant egy hajszálér, lehet vetélés... nem tudjuk.
Én mindenesetre még ma bemennék megnézetni...
Én is barnáztam a kb 5. hétben, 1-2 napig, de semmi egyéb nem volt.
Beszéltem az orvossal, behívott, de nem írt fel semmit, mondván fiatal vagyok, illetve ha ' ez a baba meg akar halni, akkor meg fog '. Elmentem egy másik orvoshoz, aki talált egy vérömlenyt, írt fel nekem progreszteront illetve egyéb gyógyszereket, most 10 hetes múltam és minden a legnagyobb rendben eddig :)
Nem azért írtam ezt le, mert 100%, hogy nálad is 'gond' van, egész egyszerűen csak egy tapasztalat, hogy hasonló panasszal az egyik orvos 'elhajtott', míg a másik próbált segíteni. A megérzéseimre hallgattam, ezért mentem tovább.:)
Kívánok minden jót! :)
Orvosnak mindenképpen látni kell! Nekem is azt mondta az orvos hogy csak vizsgálattal lehet bármit megállapítani.
Én a 6. héten kezdtem barnázni. Voltam a nőgyógyásznál, aki felírt 3*1 progrszteront.
El is múlt. Utána a 7.héten újra elkezdtem barnázni, majd vér is jött pár csepp. Bementem a sürgősségire, ahol már persze nem látták a vérzés eredetét. Írt fel rutascorbint és sok pihenés, utána megszűnt teljesen a panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!