Most akkor hány hetesnek számít a terhességem?! Összezavarodtam.
Sziasztok!
Utolsó menzesz szerint 35+3 hetes vagyok. Az elejétől fogva 2 hetes lemaradásban volt a baba, a szívhangja is csak 9.héten volt a 7.helyett. emiatt a 20.hét után a december 31 helyett átírták a kiírt dátumot január 12-re.
Aszerint 33+6hetes vagyok. Hétfőn volt biometria, aszerint 32+2 volt a méretei alapján. IUGR eddig kérdőjellel volt.
Az orvosokat hiába kérdezem, nem válaszolnak semmire, és baromira elegem van, 2 hete vagyok kórházban, de már szellemileg leépültem teljesen. Nem tudok semmit a babámról, mert hiába kérdezek, nem válaszolnak. Néha egy-egy diplomás ápolót sikerül elkapnom pár kérdéssel, amire tud, válaszol, de ami nagyon orvosi kompetencia, arra nem :(
Valaki tudna bármi megnyugtatót írni? Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy valami baja van a babának. 17-én fektettrk be, akkor 32+1naposnak felelt meg, de szerintem ott elmérhettek(nagyobbra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!