A 26.héten ennyi hízás soknak számít? Magamon nem is nagyon veszem észre ,inkább mintha mind a hasamra rakódna le.
Ennyi a baba súlya meg a plusz dolgok.
Lehet sok lehet nem.
Mindenkinél máshogy van
Én pl 72 vel kezdtem 80al mentem szülni 72 vel jöttem haza .
Szoptatás alatt felgíztam 87kg ra.
:/
Ezek a kellemetlen érzések nem hiszem hogy a súlytól vannak. Én GDM-es lettem és eddig csak 2kg-ot híztam(30 hetes vagy). Nincs rajtam plusz súly, 55kg vagyok mégis ugyanezt érzem mint te. Szimplán baba nyom mindent és rendeződnek a dolgok.
Ez a második terhességem. Az elsőnél 65kg-al kezdtem és végéig 12kg jött fel, akkor nem volt gond a cukrommal. Szóval én mind a két végét megjártam/megjárom.
Szerintem teljesen optimális az a súly amennyit eddig híztál, ne aggódj.
Orvosom mindig azzal nyugtat, hogy a baba mindent elvesz ami kell neki, és amíg szépen fejlődik nincs gond!
Köszi nektek 🙂. Amúgy nem tudok ám sokat enni, csak a normál kaja adagok negyedét kb mert annyira fent van már a méhem,hogy nyomja a gyomrom és nincs benne elég hely. Ezért nem is tudom elképzelni, hogy valaki hogy tud 20 kilót hízni, mert én ilyen gyerek adagok felét eszem minden nap. A cukrom amúgy okés, a terheléses jo lett az eredmény, doki mondta nekem, hogy sajnos a légszomj az a velejàrója a terhességnek,ilyenkor nem a maraton futásra van a szervezet berendezkedve.
Akkor jó, ha ez normális súly, bár mondjuk nekem csak az a lényeg, hogy a baba jól legyen, én meg majd vagy leadom ami rajtam maradt, vagy nem. Különösebben nem érdekel ahogy hála istennek a férjemet sem.
Mind a 2 terhességem 72kgval kezdtem.
Elsőnél 78kgval mentem szülni, másodikkal 76kgval.
Végig fitt voltam.
Sőt, a 2.terhességnél a védőnőm le is cseszett, mert sok ez a hízás (4kg összesen), mert "sokról indultam"... 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!