Lehetek terhes? Ez màr késèsnek szàmít?
Vannak hormonális gondjaim, ami miatt nagyon nehezen szokott beindulni a menzim, màr lassan 1 éves, sajnos. Barnàzással kezdődik vagy èppenhogy rózsaszín papír ilyenkor, aztán van, hogy 1 hétbe is telik, mire rendesen megindul. Így most nem tudom biztosan, de nekem azt mondtàk, hogy akkor is az a menzi első napja, amikor a barnàzás kezdődik. Ez viszont már olyan hétfő-kedd, esetleg még szerda is lehet, ami 28.nap, az előző ilyen kezdethez képest. Mármint ehét hétfő. Viszont most még semmi, még csak nem is rózsaszín a papír. Megszakítással védekezünk, ami jó nagy felelőtlenség, tudom, de a srác azt mondja, neki gumiban nem megy.
Szerintetek, màr teszteljek, vagy még várják vele, hétvégéig, amikor rendesen meg kellene indulnia?
Előre is köszi!
Köszönöm a válaszokat!
Nem is a Nospàra gondoltam, ami bekavart, hanem, hogy nem sérthetett-e ott meg valamit, de akkor talàn véreztem volna, vagy nem tudom..
Igen, pénteken legkésőbb tesztelek, ha addig sem jön meg, mert múltkor akkorra màr beindult, szóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!