Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt milyen vasat,m...

Terhesség alatt milyen vasat,mgmot szedsz?(amitől nincs hányingered,mert nekem alapból van terh.miatt) Vérkép alapján javasolja a nőgyógy,viszont konkrét típust nem mondott,ezért kérdezem itt,hogy kinek mi vált be?!

Figyelt kérdés

2023. nov. 27. 05:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2023. nov. 27. 08:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Femibion 2-est szedek, plusz vas egyelőre nem kell. Plusz szedek, nekem egyelőre semmi bajom nincs tőle (19. héteben vagyok szóval reméljük már ne mis lesz), úgyhogy váltogatom a márkákat, ami éppen van/akciós. Most pl. felváltva szedek sima DM-es 400 mg-osat és a Jutavit Ca+Mg kombináltat (ez utóbbiban több kalcium, kevesebb magnézium van).
2023. nov. 27. 10:22
 13/17 A kérdező kommentje:

Na kész szenvedés vagyok.. :/ alig bírok ülni,kijött az aranyerem is.. :(

Előszedem a reparon kenőcsöm,hátha hat,meg viszeres lábam miatt detralexet is kell szednem...

2023. nov. 27. 11:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A detralex tájékoztatójában benne van, hogy terhesség alatt jobb kerülni. Inkább kérd az orvosod tanácsát, mert nem lehet mindent terhesség és szoptatás alatt szedni.

Ha érfalat akarsz erősíteni akkor rutascorbint szedj.

2023. nov. 27. 13:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Ferretab és magnerot
2023. nov. 27. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Magnerot, Sorbifer Durules
2023. nov. 28. 11:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem az orvos vas hiányra maltofert ajánlot (csoki ízre hasonlit)
2023. nov. 30. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!