Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15.heten semmi tunetem nincs...

15.heten semmi tunetem nincs mar, ez normalis?

Figyelt kérdés
Maximum a mellem erzekeny meg faradtabb vagyok. Elotte hanytam, hanyingerem volt, minden bajom volt, egy hete kb semmi. Igazabol teljesen kivagyok, nem no meg a hasam, nem erzem mozogni, olyan mintha kb terhes se lennek… vettem szivhang figyelot, de azzal is max a koldokzsinort talaltam meg😫

2023. nov. 25. 08:09
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Nekem konkrétan a has növekedésen kívül ezek voltak:

1 trimeszterben: 1-2 hét fáradtság, meg mellfeszülés

2-3: trimeszterben sűrű vizelési inger, néha sav..

Egészséges fiam született.

2023. nov. 25. 08:19
 2/6 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Nekem is ugyan ezek voltak, mint az elsőnek, mintha én írtam volna.

És szintén nekem is egészséges fiam született időre.

2023. nov. 25. 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt kb a 10.hét után semmi,egész mostanáig🤣 leszakad a derekam kb

38+6

2023. nov. 25. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy nincs semmi tüneted és zökkenőmentes a terhességed. A 15.hétig hánytam utána már nem.
2023. nov. 25. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem volt nagy a hasam, szinte nemis látszott hogy terhes vagyok, ettől függetlenül erre nem gondoltam h baj lehet meg h stresszeljem magam örültem hogy elmúlt a hányás a kajaundor a rosszullét a 15hétig ez gyötört a 6-10hét volt kegyetlen aztán enyhült aztán a 15.héttől zabálhattam világba, lefogytam 2 kilót alapból 50kg voltam szval hízni akartam..Nem feltétlen van gond.
2023. nov. 25. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez is egy urban legend, h ha jó rosszul vagy akkor tuti minden rendben, én az összes terhességemnél ugyanolyan rosszul voltam, annál is, ahol elvetéltem. De az első trimeszter volt émelygés meg egyebek szempontjából a legkeményebb mindig, a 2.trimeszter csendes volt, a 3.ban meg jöttek a keményedések, jóslók. :)

Nincs semmi gond, ha elmúltak a tünetek, ez is teljesen normális, meg az is, ha megmaradnak. Egy pár hét, de lehet h nap és érezni is fogod a kisbabád. :)

2023. nov. 28. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!