Normális, hogy nem nő a mellem a terhesség alatt?
Sziasztok!:)
Egy kicsit panaszkodni jöttem, engedjétek meg.
Mindig abban bíztam, hogy a pici mellem, majd a terhesség alatt fog nőni.
26 hetes vagyok, de még semmi és szerintem már nem is fog.
Esetleg van rá esély, hogy tejbelöveléskor nőjön?
Egyébként onnan jött ez a kérdés, hogy benne vagyok a jövőre szülő anyukák fb csoportjába és ott kiírták ezt a kérdést, hogy kinek hány méretet nőtt és jött vagy 50 komment, hogy nekem 1-2-3 méretet stb. És kicsit elbizonytalanodtam, hogy mindenkinek nőtt csak nekem nem.
Egyébként természetesen hála istennek a pocakom csodásan növekszik, a magzat ügyesen fejlődik. A hasamon már megjelent az a barna csík a köldökömig és a mellbimbóm is szinte csoki barna lett, pedig korábban világos volt, illetve a mellbimbóm érzékeny, ami már a terhesség eleje óta meg van, mint tünet.
Én arra gondoltam, hogy azért nem nő az én mellem, mert nem nagyon híztam a terhesség alatt, gondolom nem volt minek odamennie, mert csak a hasamra hízok.
52-ről indultam és most 57 vagyok és 26 hetes.
Egyébként anyukámat és tesómat is meglepte, hogy az én mellem nem nőtt, mivel mindkettejüknek a terhesség alatt hatalmas melleik lettek. 😊
Persze, ki mondta, hogy noni fog ? Van akinel igen, van akinel nem.
Nekem egyaltalan nem nott, pedig 3 evig szoptattam is.
75A “mellem” van, egy centit nem nőtt se a terhesség alatt, se szoptatásnál..
Kicsit bíztam benne én is, hogy majd fog, de hát.. így jártam :D
Köszi mindenki válaszàt.:)
Természetesen nem mondta senki, hogy nőnie kell, csak láttam, hogy 50-en kommenteltek, hogy milyen sok méretet nőtt a mellük, de hàt ez nem automatikus mindenkinél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!