Mikortól vannak josló fájàsok? Ez vajon az, és ha az nem korai még?
Sziasztok!
Nagyon aktív a babám, most vagyok 28+4 hetes kismama. Most hajnalban úgy ébredtem, hogy enyhén, de görcsölget a hasam, picit fáj a derekam, a baba nagyon mozog, meg van ez a szokásos szemérem csont fájdalom.
Félàlomban jobban éreztem ezt az enyhe görcsöt, most mintha nem is lenne. Keményedéseim a 25.hét óta vannak . Tegnap volt pont vizsgálat, puhànak érezte a doki a méhet, nyakcsatorna, külső, belső méhszàj zárt volt.
Lehet, hogy most kezdődnek a josló fájàsok? Nem tudom, mert első terhességem és fogalmam sincs ,mi a normális már ilyenkor.
Szülés előtt beáll, nem ugrabugrál. Most helyezkedik. A kicsim mindig akkor kezdett táncolni, mikor lefeküdtem, hogy pihenjek egy kicsit.
Nekem a jósló fájások inkább szurkálások voltak. Biztos mindenkinél más.
Nyugi!
Nekem mindkét gyereknél 20. héttől kezdődött, először éppen csak, majd egyre rosszabb.
A másodikkal most 37 hetesen már azt gondolnám lassan szülök, de mindig elmúlik vízre/sétára, tehát továbbra is csak jósló. Csak baromi kényelmetlen már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!