12 mm üres petezsák menstruáció szerint 7hét 3 nap?
Ha 10.26-án pozitív volt a tesztje, nem foganhatott később.
12.
Egyrészt attól még, hogy "érzed"az ovuláciot, az ovuláció általában az "érzéstől" +/- 1-2 napra szokott bekövetkezni.
Másrészt irod: "Plusz csak akkor voltunk együtt, utána 1,5 hétig nem volt összebújás, onnan!"
Huh, tudod a dugás nem egyenlő a fogantatással... A fogantatás több nappal aktus után történik...
Úristen 🤣🤣🤣, tudom és kész, dugás nálatok lehet van, nálunk inkább összebújás!
3 gyermekem van nagyokos, mindegyik akkor jött össze, amikor középidős fájdalmam volt, addig hiába próbálkoztunk előtte 1-2 nappal, vagy az ovu után, nem jött össze! Más kalkulátorra hagyatkozik, én viszont tudom mikor van! Mikor reped meg!
Előtte 2 nappal már érzem, hogy hamarosan repedni fog, mivel gyengén fájdogal 2 napig, utána meg már szenvedek a fájdalomtól. Nálunk tüszőrepedés után 12 órával volt Összebújás, így el is engedtem, hogy most tuti nem jön össze, mivel hamar elöregszik a úgyhogy megtörtént a megtermékenyítés,csak ki tudja mi lesz 2 hét múlva, nem élem bele magam, de az esélyt szeretném én is megkapni, hátha alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!