Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 mm üres petezsák menstruáci...

12 mm üres petezsák menstruáció szerint 7hét 3 nap?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 év után pozitív lett a tesztem! Tegnapelőtt voltam dokinál, menstruáció szerint 7 hét 3 naposan. Hüvelyi ultrahangot csinált. Azt mondta, hogy terhes vagyok, van petezsák, de még embrió nincs benne. 12 mm szabályos petezsák. Azt mondta, hogy valószínűleg kicsi a terhesség. 2 hét múlva kell visszamennem. Én viszont aggódom, a papírra 4-5 hetet írt. Nálatok volt hasonló eset? És leírnátok, hogy alakult?

2023. nov. 16. 09:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
#10. Honnan szeded, hogy pont akkor fogant?😅
2023. nov. 16. 11:03
 12/24 A kérdező kommentje:
Minden hónapban megérzem az ovulációt, jobban megvisel, mint a menstruáció. Plusz csak akkor voltunk együtt, utána 1,5 hétig nem volt összebújás, onnan!
2023. nov. 16. 11:13
 13/24 anonim ***** válasza:
32%
Akkor engedd el, ez nem fejlődő terhesség.
2023. nov. 16. 11:44
 14/24 anonim ***** válasza:
27%
13, tudta az ovu idopontjat, rendszeres a mensije. Ezért irtak öt ki mutetre. Nem fogant kesobb, talán ismered? Nem lehetnek hihetetlen tortenetek?
2023. nov. 16. 11:50
 15/24 anonim ***** válasza:
14%
13, és ha később is fogant akkor hogyan lehetnénk egyidos terhesek ugyanazzal a születési datummal? :) mind a kettonknek ugyanakkor volt meg, de te biztosan jobban tudod.
2023. nov. 16. 11:52
 16/24 anonim ***** válasza:
77%
Ha október 26-án már pozitív volt a teszt akkor már kellene embriónk lennie.
2023. nov. 16. 12:13
 17/24 anonim ***** válasza:
64%

Ha 10.26-án pozitív volt a tesztje, nem foganhatott később.

2023. nov. 16. 12:14
 18/24 anonim ***** válasza:
55%

12.

Egyrészt attól még, hogy "érzed"az ovuláciot, az ovuláció általában az "érzéstől" +/- 1-2 napra szokott bekövetkezni.

Másrészt irod: "Plusz csak akkor voltunk együtt, utána 1,5 hétig nem volt összebújás, onnan!"

Huh, tudod a dugás nem egyenlő a fogantatással... A fogantatás több nappal aktus után történik...

2023. nov. 16. 12:54
 19/24 A kérdező kommentje:

Úristen 🤣🤣🤣, tudom és kész, dugás nálatok lehet van, nálunk inkább összebújás!

3 gyermekem van nagyokos, mindegyik akkor jött össze, amikor középidős fájdalmam volt, addig hiába próbálkoztunk előtte 1-2 nappal, vagy az ovu után, nem jött össze! Más kalkulátorra hagyatkozik, én viszont tudom mikor van! Mikor reped meg!

Előtte 2 nappal már érzem, hogy hamarosan repedni fog, mivel gyengén fájdogal 2 napig, utána meg már szenvedek a fájdalomtól. Nálunk tüszőrepedés után 12 órával volt Összebújás, így el is engedtem, hogy most tuti nem jön össze, mivel hamar elöregszik a úgyhogy megtörtént a megtermékenyítés,csak ki tudja mi lesz 2 hét múlva, nem élem bele magam, de az esélyt szeretném én is megkapni, hátha alapon.

2023. nov. 16. 13:29
 20/24 A kérdező kommentje:
Plusz a luteális fázis mindenkinek fix a hossza, nekem ovuláció követő naptól számolva a 16.napra jön meg mindig .
2023. nov. 16. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!