Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kell több tesztet...

Miért kell több tesztet csinálni ha az első egyértelműen pozitív?

Figyelt kérdés
Ha már több nap késéssel csináltam tesztet nem is az első vizeletből és majdnem olyan erős a csík mint a kontrollcsík akkor is szükség van több tesztre?
2023. nov. 15. 08:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Itt mindenki azt írja, egyszer tesztel egy terhesség alkalmával.

Hol vannak ilyenkor az 5.dpo-tól napi 2x tesztelős tesztőrültek?

2023. nov. 15. 14:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen, én is azon csodálkozok, hogy olyan nem ír :) Pedig kíváncsi lennék az ő álláspontjukra is.
2023. nov. 15. 14:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen fura hogy nem írnak 🤣 mert nyilván rájöttek hogy hülyeség 5 -8 dpo között tesztelgetni.
2023. nov. 15. 14:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem a tesóm a pozitív teszt után több alkalommal bement egy patikába, vett tesztet, és boldogan nézte, ahogy kijön a két csík. Pár száz ft, nem ártott vele senkinek. Annyira örült, hogy megfogant a baba, többször is látni akarta. Pedig elsőre sikerült, úgy tudom. Ilyen is van, és ezzel sincs semmi baj szerintem.
2023. nov. 15. 23:36
 15/20 anonim ***** válasza:

Az 5.dpo-tól napi 2x tesztelős őrültek egyrészt nem nagyon látnak pozitív tesztet, legalábbis min.egy hétig, másrészt ők nem 100asok.

Aki nem bírja felfogni hogy a beágyazódás 10,12 nap és csak utána kezd hcg-t termelni a szervezet, és már 4,5 dpon tesztelnek ott valami nincs rendben.

2023. nov. 16. 15:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen, de vannak esetek amikor nem 10-12 nap.9 napos luteálisnál ( igen csak ennyi, ilyen rövid) nekem ottvolt a plussz.De ekkor teszteltem először hisz nekem másnap kellett volna megjönnie.
2023. nov. 16. 15:45
 17/20 anonim ***** válasza:
16os vagyok.NAPI többször tesztelni dpo5-től teljesen felesleges és butaság..
2023. nov. 16. 15:46
 18/20 anonim ***** válasza:

16

Nekem is 11,12 nap a l.fázis, és 11.dpon már pozitív volt, de aznap meg kellett volna jönnie. Aznap teszteltem először, meg megegyet 14dpo-n hogy erősebb -e. Itt azokról írtam akik 11,12 dpo-ra 10+ teszten túl vannak.

2023. nov. 16. 15:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Meg akik felteszik az agyonszerkesztett, szétszerelt szellemcsíkos odahaluzott hómezős teszteket, hogy ez vajon pozitív, mert én aztán látom a 2.csíkot. Ha pozitív lenne, nem kéne nagyítóval keresni meg a képernyőt forgatni, hogy talán, esetleg, lássunk valamit.
2023. nov. 17. 17:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Van sajnos aki már annyira belebetegedett ebbe a gyerektémába, hogy mindenbe is beleképzel dolgokat..
2023. nov. 17. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!