Miért kell több tesztet csinálni ha az első egyértelműen pozitív?
Figyelt kérdés
Ha már több nap késéssel csináltam tesztet nem is az első vizeletből és majdnem olyan erős a csík mint a kontrollcsík akkor is szükség van több tesztre?2023. nov. 15. 08:42
1/20 anonim válasza:
Nincsen, én csak egyet csináltam. Ha még nem olyan erős, akkor sokan szeretik figyelni, ahogy erősödik. Vagy izgulnak, és újra szeretnék látni a két csíkot.
2/20 anonim válasza:
3 terhességem volt.
4db tesztet csináltam összesen életemben 🤷♀️
3/20 anonim válasza:
Nekem az első teszt elég halvány de egyértelmű volt. 3 napra rá erős, ott abba is hagytam a tesztelést.
Az elsőnel ugyanez, halvány pozitív, másnap egy digitális, és annyi.
4/20 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem akarok tesztelgetni, mert én jobban bízok az orvosban, 2 hét múlva van hozzá időpontom
2023. nov. 15. 09:07
5/20 anonim válasza:
Én csak 1 db tesztet csináltam, a késés napján és erős pozitív lett, így nem éreztem szükségét az ismétlésnek.
Valószínű akinek halvány az tesztel többet, hogy erősödik-e.
6/20 anonim válasza:
Nekem három terhességem volt,háromszor csináltam tesztet.
Mindig egyet.
Soha nem teszteltem mint az őrült..
Pozitív lett,oké,kivartam a megfelelő időt és mentem orvoshoz...
7/20 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam :D Annyira nem akarom rástresszelni magam, meg hiába van 10 pozitív tesztem, attól még a 12. hétig bármi lehet
2023. nov. 15. 10:02
8/20 anonim válasza:
Pozitív teszt után nem csináltam több tesztet.
9/20 anonim válasza:
Nincs szükséged még 10 napot végigtesztelned reggel este mint itt sokan teszik.Én 2 tesztet végeztem egy papírtesztet és egy clerblue digitális tesztet ennyi.
10/20 anonim válasza:
Háromszor voltam terhes , háromszor teszteltem. Felesleges többször. Ha nem jön meg, menni kell orvoshoz és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!