Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csinàljak szerintetek azért...

Csinàljak szerintetek azért egy tesztet?

Figyelt kérdés

Nehezen jön meg a menstruációm, egy ideje, hormon gondok miatt. Nagyon nehézkesen, barnázàssal indul, egy hétben is beletelik, mire normàlisan megindul. De úgy tudom, ezt a barnàzást kell akkor is, az első napjának tekinteni. Ez lett volna hétfőn, 4 hete, hogy legutóbb így indult. Most hétfőn semmi nem akart lenni, egészen péntekig, amikor hirtelen elkezdtem barnàzni. Minden tüntetés megvolt egyèbkènt, előtte. Hangulatingadozások, hőhullàm, falási rohamok, stb. Azóta kicsit barnàzgatok, de megint nagyon nehézkes a dolog. De nem vagyok túl jól, ràz a hideg, feszült vagyok, hányingerem is szokott lenni, de étvágyam is van, stb. Megszakítàssal szexeltünk, ezért tartok egy kicsit. Tudom, nagy felelőtlenség, többet nem csinàlom.

Előre is köszi!

2023. nov. 11. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Csinálj, hogy megnyugodj.

De a hormon gondok kezelve is vannak? Mert ha nem, akkor kellene.

Védekezni meg normálisan ajánlott, ha nem akarsz idegroncs és/vagy terhes lenni, főleg hogy kiszámíthatatlan is a ciklusod.

2023. nov. 11. 23:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazad van, köszi.

Valószínűleg a pajzsmirigyem miatt van az egész..:/ De az ellen még gyógyszerrel nem igazàn lehet tenni, vagyis az még nem indokolt. Próbálkozom most vitaminokkal, és életmódvàltàssal.

2023. nov. 11. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Pajzsmirigy azt kezelni kell, a ciklussal tenni nem lehet. Életmod váltás és a vitamin, rendbe hozza.
2023. nov. 12. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!