Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik terhesvitamint szeded/s...

Melyik terhesvitamint szeded/szedted és miért?

Figyelt kérdés

Nem győzködést vagy vitát szeretnék szítani, lepontozást sem akarok, pusztán kíváncsi vagyok. :)

Én a Dr. Herz Baba-Mama Vital Komplexet szedem, mert 1-es TSH alatt nem ajánlja a jódot az endokrinológus és szerintem ennek jó az ár-érték aránya, ugyanaz az aktív folát van benne, mint a Femibionban. Előző babával 1,7-es TSH-val a Ladeevit Extrát szedtem a jól hasznosuló folát-, vas- és DHA tartalma miatt.

2023. nov. 11. 17:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt szedtem. Szedtem gravidát is meg ladeevitet de egy ido utan hanytam tőlük etről meg nem. A többi meg drága szerintem, rbben is meg van minden.
2023. nov. 11. 19:50
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Materna, mert akkor az volt.
2023. nov. 11. 19:51
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

4-es vagyok és nyugodtan oszthattok a meglátásom miatt,nem leszek tőle kevesebb és máshogy sem fogom látni a dolgokat...😀

Ha megállna a "genetika" tényező a nagy babák esetében és nem a felhype-olt terhesvitamin miatt lesznek nagyok akkor nem gondoljátok,hogy a "genetikára" kellene hagyatkozni terhesvitamin bevitel helyett?

Nem mondom ,hogy kizárólagosan a vitaminoktól lesz 4-5 kilós a baba,tudom, hogy számít a genetika de azt mondom , hogy a környezetemben 10/9 baba nagy lett amelyik vitaminozva lett.

Nem akarok én az álomvilágotokba belerontani...csak kérdezem ha már a vélekedésem annyira szíven ütött titeket ,akik lepontoztak-megjegyzést tettek.

2023. nov. 11. 21:33
 14/28 anonim ***** válasza:
77%

13-as, ülj le.

Első terhesség alatt Femibion, most Czeizel.

2023. nov. 11. 21:54
 15/28 anonim ***** válasza:
94%

Nem azért szedek terhesvitamint hogy 4-5 kilós gyereket szüljek🤣

Ettől függetlenül még a genetikára hagyatkozom...

2023. nov. 11. 22:01
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Czeizel-t szedek. A Gravidától kipattanásosodott az arcom, azt próbáltam először, emiatt váltottam még mielőtt teherbe estem.

Az meg hülyeség, hogy a vitaminoktól nagyobb lesz a gyerek, már rég megcáfolták. A felesleg kiürül, a szükséges hasznosul.

23 hkm

2023. nov. 11. 22:20
 17/28 anonim ***** válasza:
85%
13# :D Jaaa, ezek babahízlaldák ezek a vitaminok. Nézd csak meg azt a hatalmas mennyiségű összetevőt ami kb mint egy sima multivitamin annyi. Az összes barátnőm mindegyik terhességénél szedte, a legnagyobb baba 3500 gr volt,a miénk 3 kg alatt. Úgyhogy nagy statisztikát ebből nem fogsz tudni levonni. Ilyen hülyeséget se olvastam még itt.
2023. nov. 11. 22:53
 18/28 anonim ***** válasza:
13, törölték a két és fél pipás nickedet végre?
2023. nov. 11. 22:56
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Első trimeszter Gravida, aztán DM. Ugyanaz van benne mint a többiben, csak nem "márkás"
2023. nov. 12. 00:42
 20/28 anonim ***** válasza:
69%
Elevitet, mert abban nemcsak folsav/folát van, hanem még egy csomó más vitamin. D vitamint és magnéziumot szedek pluszban mellé.
2023. nov. 12. 00:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!