Lehet ez probléma? Menjek holnap a dokihoz,vagy ráér 3 hét múlva?(akkor megyek a táppénzes papírért)
Figyelt kérdés
A leleten ezek az eltérések vannak: vörösvértest min.értéke 4.10,nekem 4.00
Hemoglobin min.értéke12.30,nekem 11.3
Haematokrit min.értéke 0.35,nekem 0.260
Vas max értéke 28,nekem 26. Azt hittem ez nekem alacsony lesz...
20 hetes vagyok.
2023. nov. 9. 22:08
1/8 anonim válasza:
A leleteken található minimum érték amolyan "irodalmi érték" csak. Max egy telefont érdemes lehet megejteni, hogy biztos megnyugodj, de szerintem nem olyan vészesek, hogy ez SOS orvosi ellátást igényeljen.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!(telefont sose veszik fel)
2023. nov. 9. 22:40
3/8 anonim válasza:
Küldd át védőnődnek, ő is tud róla véleményt mondani. Ezekkel sürgős teendő nem lesz szerintem.
5/8 anonim válasza:
Védőnőnek küldd el, ő szól ha valami orvost igényel.
Terhesen nem érvényesek azok a referencia tartományok, amik a leleten vannak.
6/8 anonim válasza:
kb a 20.héten derült ki hogy vashiányos vagyok, ennél rosszabbak voltak a leleteim.Tardiferon 80mg-ot szedek.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2023. nov. 10. 14:08
8/8 A kérdező kommentje:
Végül csak kaptam vasat,ma voltam terhesgondozáson,ott megnézte a doki a laborom.
2023. nov. 15. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!