Másnak is problémás az arcbőre terhesen?
Figyelt kérdés
Oké, tinikorom óta pattanásos az arcom, egy jó rutinnal mindig is kordában tudtam tartani őket.Sosem volt vészes.Pár pici pattanás itt ott amit könnyü volt elfedni.Terhességem elejétől még szebb volt a bőröm, idáig.Beléptem a 7.hónapba és most televan az arcom pattikkal :(2023. nov. 7. 22:25
1/9 anonim válasza:
Igen, sajna nekem is így volt első babánál. Plusz még meg is volt dagadva az arcom meg mindenem, nagyon vizesedtem. Rossz vissza nézni a képeket
2/9 anonim válasza:
AZ első babámmal gyönyörű volt az arcom is meg a hajam is. Sose voltam olyan szép szerintem életemben, mint akkor. Most várom a 2.babát. Az államon minden nap kijön valami brutál nagy ragya, a hajam meg mint a seprű...
3/9 anonim válasza:
Nem egyforma 2 terhesség, hormonok miatt igen a bőr az arcon csúnya lesz, de nem mindenkinek.
4/9 anonim válasza:
Lányom lett,nem voltak pattanásaim. Szép volt a bőröm.
5/9 A kérdező kommentje:
Kislányt várok.Szép volt az arcom az első hat hónapban, a hajam okés puha, nem zsírosodik azelött már másnap full zsír volt, vállalhatatlan volt kiengedve most meg 3 napig szép kiengedve zsírmentes. Viszont most jobban hullik. Meg az arcom is változott 1 hete kb hogy pattisabb vagyok:(
2023. nov. 8. 09:53
6/9 anonim válasza:
Ne is mondd! Az arcom, a mellkasom, a hátam tiszta pattanás. Kislányt várok, "állítólag" a lány babák megcsúnyítjàk az anyukát terhesség alatt 😄. Hát nálam ez bejött.
7/9 A kérdező kommentje:
6os nekem terhesség elött tinikorom óta [28vagyok] pattis volt a hátam a vállam és a mellkasom, mióta terhes vagyok egy db pattanás sincs ezeken a helyeken, bababőröm van.
2023. nov. 11. 21:10
9/9 A kérdező kommentje:
Arcom volt problémásabb de azt is kordában tartottam skincare rutinnal de most picit több lett rajtam, pirosabb is az arcom.
2023. nov. 11. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!