Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen szénsavas üdítöt...

Terhesen szénsavas üdítöt iszok Ez mennyire probléma?

Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
2022. febr. 28. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Semennyire
2022. febr. 28. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
egészségedre.cukros csak ez baj. nem lesz bajotok.hányinger ellen jo
2022. febr. 28. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
11%
Nekem nagyon nem tett jót. Puffadtam tőle. Emellett a legtöbb bolti üdítőket ajánlott elkerülni, mert teli vannak minden egészségtelen dologgal. Legfőképp felesleges cukorral.
2022. márc. 1. 00:11
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Én mindennap iszok kólát nyugi és sajnos nem egy pohárral…de kívánom és most jól is esik a gyomromnak. Nem a legjobb de most ez van.
2022. márc. 1. 08:46
 6/6 anonim ***** válasza:
35%
Nyugodtan lehet. Ha cukormentes, én azt szoktam, alapból is, nemcsak a terhesség miatt, akkor lehet akármennyit, ha cukros, akkor is, persze nem 3 literre gondolok, de ha megkívánod olykor 1-2 pohárral, csak nyugodtan. Van akit puffaszt, de ezt ki kell tapasztalni. Lehet téged nem fog. Illetve nem mindenki puffad egész terhesség alatt. Van aki csak az első trimeszterben.
2022. márc. 2. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!