Milyen előjelek voltak nálatok koraszülésnék (akár nyitott méhszáj, rövidülő méhnyak, görcsök, stb.)? Alább a problémám:
Feleségemnèl nőgyógyász előre közölte,hogy koraszülött lesz.
Nem is tèvedett.
Bevittem közvetlenül szülés előtt egy nappal,hogy nyâk jött valószínűleg szülés lesz.
Azt mondták nem az ,hazaküldtek de az volt és utána jött a szülés.
Császár lett, farfekvèses is volt.
Ja és a feleségemnek nagyon sok volt a kontrakció egész terhesség alatt
Rengeteget fajt a hasam, gorcsolt, kemenyedett, de megse lett belole koraszules az elso alkalommal, kihuztam vegig.
A masodiknal szerencsere nem annyira veszesen koran, mert 35 hetes voltam, de a semmibol elfolyt a magzatviz es aznap megszuletett a kislanyom. Nem volt jele, nem tudni azota se, hogy mi tortent, nem derult ki, egyszeruen csak igy alakult. Szoval nem mindig vannak jelek.
Szerintem a tested csak jelzett, hogy most egy kicsit lassits le. Talan festeni mar nem kene es ha esetleg az orvos tobb pihenesre intett, akkor en a munkatol is elkoszonnek a helyedben.
4# R.I.p. részvétem ez borzaszto.Pedig a koraszülőtt ikrek életbe maradnak jo sokáig.
Neked nem lesz kroaszülés krédező,ne félj! Sok elő jele lehet.magátol indult szülés,lepény leválás,kinyilt méhszáj,szülési fájások,babánál rendeleneség betegség van.Anyuka toxokémia,ferőzések,császárhegel bajok vannak,anyuka rendelenesége.
APukádnak kivánom,hogy éljen 90 évig és gyógyuljon meg.
4es Őszintén sajnálom, remélem a sors ezért a fàjdalomèrt kàrpotolni fog amennyire tud.
1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!