Terhesség alatt torokfájás?
Nekem semmi nem vált :(
De próbáld ki a hagyma teát, mettel, naranccsal, citrommal, csipkebigyóval, mentával ízesítve nagyon finom, én a 32. héten nyaltam be egy ilyen torokfájást, köhögést és a 37. héten is még szenvedtem. Az orvos semmit nem írt fel, csak a homeopátiás cuccokat javasolta. Önkényesen meg nem mertem mást bevenni.
A herbal swiss italporból is kb 3 extra kiszerelésű dobozzal ittam meg, pedig azt sokan dicsérték.
Gargalizáltam sós vízzel, inhaláltam kamillával, mentával, hagymával épp csak szűz lányok vérével nem.
Faltam a mézet, a citromot, gyömbért kilószám.
Ezek közül kísérletezhetsz, hátha neked használ valami.
Jobbulást!
Kovidból 4 nap alatt épültem fel, hársfa tea + mézzel, pedig nehezen kezdődött, fájt mindenem, lázam volt.
Múlt héten pedig nekem is a torkom kezdett fájni, megint hársfa tea mézzel, másnapra semmi bajom nem volt. Vagy véletlen egybeesés, vagy pedig tényleg nagyon hatásos…
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!