Terhesseg alatt torokfajasra valami hazi bevalt modszer?
30 hkm vagyok
Nem szivesen szednek gyogyszert ha nem muszaj.
Sos vizzel gargalizalas nem megy oklendezek tole.
Mezet eszem mar 2 napja magaba es meleg teaba de az ejszaka kinlodok :/
Valami bevallt modszert tudtok esetleg? Nyilvan ha nem enyhul elmegyek orvoshoz
Olvasztott karamellizált cukor nyalókának megcsinálva hurkapálcára.
Egy kicsit másabb, bár ez sok mindentől függ, hogy egyáltalán szereted e vagy fogyasztottál e a terhességed alatt: én torokfájáskor a csípős savanyúság levébe szoktam belekortyolni, az azonnal elzsibbasztja.
Én most jöttem ki egy ilyenből.
A háziorvos, és 3 patikában is azt mondták, hogy szopogató tabletták közül csak a HerbalMed Swiss gyógynövényese használható (Septolete, Strepsils, Mebucain és társai nem).
Hurutoldásra lehet Sinupret-et.
Száraz köhögés csillapítására terhesen szedhető gyógyszer nincs; helyette gyógynövények, illetve ebből készült cukorkák: lándzsás útifű, izlandi zúzmó, hársfa; valamint méz.
Torokfertőtlenítésre, és a torokfájás megszűntetésére nálam nagyon gyorsan hatott a fokhagyma. Volt, hogy magában ettem 1-2 gerezdet, volt hogy pirítósra reszeltem kicsit vastagabban.
Mindezek mellett inhaláltam kamillateával, amibe lándzás útifüvet, és pár csepp teafa olajat tettem.
Elég ramatyul voltam, ráadásul méhnyak elégtelenséggel nagyon nem kellettek volnak azok a köhögési rohamok, amelyek időnként elkaptak. Így a torokfájást sikerült 2 nap alatt megszűntetni, a köhögés még 4-5 napig rámtört utána időnként (főleg reggel és este).
Valtottam forro italport Herbal Swiss es szopogatosat Herbal Med
Es kiprobalom a foghagymat koszonom :)
Csak ez a torokfajas mulna el es az hogy 2 mp-kent fujom az orrom :( mar nagyon faj es tiszta voros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!