Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kihúzhatom szülésig egy...

Kihúzhatom szülésig egy karcsúsított S-es kabátban?

Figyelt kérdés

Március elejére vagyok kiírva, most 22 hetes vagyok, van egy átlagos pocakom. A téli kabátomat párszor már felvettem, eddig még úgy érzem van benne hely, de szerintem úgyis be kell szereznem egy rusnya, de méregdrága mami kabátot.

Van köztetek olyan, aki kihúzta a terhesség előtti kabátjában a telet?

2023. nov. 5. 23:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Március 2-ÁN szültem. Január elejéig tudtam hordani a normál télikabátomat, ami nem karcsúsított volt. Utána vettem egy Noppies kabátot (használtan, tökéletes állapotban).
2023. nov. 6. 07:24
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

Az S méretű, karcsúsítottt átmeneti kabátoat már most nem tudom felcipzározni, pedig 3 kg van rajtam csak és 22 hetes vagyok én is.

A téli kabátom még feljön rám, de esélyesnek látom, hogy 3-4 hét múlva nem fog, főleg, ha alá akarok venni egy pulcsit esetleg.

Nagyon szép kismama kabátokat láttam én is, nem kell annak rusnyának lennie.

22 hkm

2023. nov. 6. 07:46
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
A téli kabátomba mentem szülni, simán összeért. Nem volt nagy pocakom, nem is híztam sokat. De hozzá kell tenni, hogy S-es méret vagyok de kabátból alapból mindig M-est veszek, hogy vastag pulcsi is simán alámenjen.
2023. nov. 6. 08:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Álmodban, vagy ha nem mész ki a lakásból, akkor kihúzhatod vele, persze. Kismama kabátokból sem mind rusnya és drága. Nyilván nem fogsz te sem ugyanúgy kinézni benne mintha nem lennél terhes, de könyörgöm... Volt nem egy nem kettő nagyon csinos, vékony kismama ismerősöm, még XS-es is, de azért az utolsó hónapokban egyikünk sem tudta volna összegombolni az elegáns szövetkabátot a hasán 😂 Én bonprix-s kabátot vettem, az nem volt olyan drága, és nem is néztem ki benne úgy mint egy áfonya. Be lehetett húzni a derekát is, csípő vonalon sem volt buggyos. Csak az S méretemre XS kellett volna belőle. Ha lehet még kapni olyat, és belefér az ízlésedbe, akkor egy mérettel kisebbet ajánlok belőle, mint a rendes méreted.
2023. nov. 6. 08:22
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem lesz jó. Én a Sinsaybe vettem sima 3 gombos, öves szövetkabátot. Abba szuperül belefért a nagy pocak is, ha kellett volna a gombok arrébb varrásával még nagyobb is lehetett volna. (Március elején szültem)
2023. nov. 6. 08:39
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
Hát én 28 hetesen február elejére vagyok kiirva és most jött el h vennem kell egy téli kismama kabátot.2 hete van hideg nálunk és az S-es kabátomba rohangáltam de nemtudtam már becipzárolni.Vinteden fogom megvenni a kabátot.9000ft és szinte új
2023. nov. 6. 08:59
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz jó a végéig. Nekem bonprixes van kb 25 ezer volt és nem csúnya.
2023. nov. 6. 09:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írták neked kérdező, esélytelen. Most a kabát jó rád, de 1 hónap múlva nem férsz bele. Bonprix, Aldi és Lidl, marketplace Facebook, vinted. Ki foghatsz szépet is, olcsón.
2023. nov. 6. 09:52
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm!🥰

Még annyira nem merültem bele a keresésébe, de a Zalando-n láttam sok kismama ruhát és ott akaratlanul is jó drága, csúnyácska kabátok jöttek be. Ez a toldós verzió nagyon jó ötlet. Sejtettem én is, hogy túl szép, hogy beleférjek majd.😁 Nem a kinézet miatt, de egy belül pihe-puha, tollas Orsay kabátom van, ez is pufidzseki, csak sajnálom leváltani, de muszáj leszek.

2023. nov. 6. 10:43
 20/24 anonim ***** válasza:

Én is március elején szülök, kizart, hogy beleferj végig. Téli hidegben nem kockaztatnam meg, hogy kicipzarozva hordja, csak megfaznek. Múltkor utoljára felvettem egy pufis mellenyemet setahoz, hát ha behuztam a cipzárt, szinte az ájulás kornyekezett, ahogy nyomta a belepreselt hasam, ha kihúztam, akkor meg fáztam 😃

Én sajnálok 60-70eurot kiadni a bonprixes kabatert is, azért, hogy 4 hónapig hordjam. Ezért is vettem használtan, szerintem nézz körül pl. Vinteden, vagy más nézés bazárokon. A legtöbb kismamakabat alig hordott, teljesen újnak kinező, és sokkal olcsóbb, mint ha újat vennél. És nem csúnyák.

2023. nov. 6. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!